To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
خب من هم از این ببعد به تو و آندد میگویم «حاجی آقا». مشکلی که ندارد؟!
شعار فمنیستی هم که گفتی "زن" به معنای "ضعیفه" نبود و معنای مجازی داشت.
کسی که میگوید زنان من احساس میکنم ناخوداگاه میگوید ضعیفهها.
فحشهای بدتری هم بخواهی در چنته دارم، ولی چون جستار عمومیست و تازه تو
هم از جیرهخواران ما هستی کاری به کارت ندارم.
جیرهخوار را خوب آمدی. پس نانِ فمنیسم را میخورد؟
خب این درس تنها با همین استاد برگزار میشود. من هم برگهی حذف اضطراری را پر کردهام، گذاشتهام روز امتحان، اگر خراب کردم، همانجا ازش امضاء گرفته، تحویل آموزش دانشگاه بدهم. الان هم خیر سرم صبح زود بیدار شدهام که مثلا بخوانم ولی اینقدر درس نچسبیست که دو برگ میخوانم میآیم نت ولگردی!
راستی تو نرفتی خوشامدگویی ظریف؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Alice(11-28-2013),Philo (11-28-2013),undead_knight (11-28-2013)
And laugh
Alice(11-28-2013)
داریوش یه وقت گول نخوری که این حسینیه شام نمیده! :)))جیرهخوار را خوب آمدی. پس نانِ فمنیسم را میخورد؟
لاکردارها نون که هیچی،آب هم نمیدند:)))
این هم یکی از اون بیزینس های بی اجر و مزد مثل پول گرفتن از سیا و ام ای سیکس هست:))))
با اجازه یه پارازیت:مشکل از ناخوداگاهته:)))
به نظرت واقعا حمله های زبانی رو من اثری هم داره که لاف میزنی!؟:))))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Dariush (11-28-2013)
And laugh
Alice(11-28-2013),Russell (12-01-2013),undead_knight (11-28-2013)
نه من فعلا با سیاست کاری ندارم، یعنی اصلا وقت ندارم اخبار گوش بدهم. اینروزها هم فقط میدانم
در غنی سازی توفق کردهاند. از جزئیات آن بی خبرم.
---
در جستار بغلی بحث رمان ها و نهیلیسم شد. من فعلا دچار سندروم افسردگی ناشی از نهیلیسم افراطی
شدم و شدیدا به آثار صادق هدایت و اوج نگاه نهیلیستی او علاقهمند شدهام. چند داستان کوتاه دارد که مغز
آدمی را مچاله میکند:
سه قطره خون، بُن بست، سگ ولگرد، زنده بگور. اینها را فعلا بخوان (چند صفحه بیشتر نیستند) بعد باهم
نقد میکنیم. لعنتی سمبولها و توصیفات دقیق و شاهکاری دارد که نظیر آن در ادبیات ایران کم یافت میشود.
این روزها بدجوری روانم را مشغول کرده است...
Dariush (11-28-2013),undead_knight (11-28-2013)
رمان نهیلیستی فرقش با یک اثر فلسفی نیهلیستی این است که رماننویس دستش خیلی بازتر است و براحتی میتواند بر روان خواننده تاثیر بگذارد. به ویژه در مورد نیهیلیسم که بیش از آنکه یک نگرش فلسفی و ایدهئولوژیک باشد، یک حالت روحی روانیست. زمانیکه فیلسوف با استدلال سر وکار دارد و باید سخن خویش را بر پایههای معتبر فلسفی بنا نهد که شاید به چند کتاب هم بیانجامد، رماننویس با یک داستان کوتاه تاثیری بس بیشتر بر خواننده میگذارد. کسانی که صادق هدایت و امثالهم میخوانند و به او شیفتگی دارند، پیش از خواندن کتابش خود را برای یک اثر نیهیلیستی نابودگر آماده کردهاند تا تائیدی بر نگرش روانی آنها از سوی یک شبهفیلسوف همچون هدایت گذارده شود و خیالشان راحت شود.
این کتابهایی که گفتی را 10 سالی هست خواندهام. صادق هدایت را خیلی دوست دارم و او را بهترین رماننویس و از برجستهترین روشنفکران ایرانی میدانم. اما فیلسوف؟ نه! کامو را هم با اغماض زیاد فیلسوف به حساب میآورند، هدایت خیلی دست بالا شاید در حد کافکا باشد.
یک پرسش:
برای بودن و نبودنِ خود، ما میتوانیم تصمیم بگیریم، اما تنها برای تصمیم بودن است که خودمان میتوانیم قضاوت داشته باشم. با این چه میکنید؟
پس تو مامور خوبی برای ام آی سیکس و موساد و سیا نمیشوی! همان فمنیست بمانی بهتر است
===============
من بروم قدری روی این امتحان میانترم کار کنم
روزتان بخیر دوستان تا بعد.
And laugh
undead_knight (11-28-2013)
این ستیزهای دوستان پیرامون «علم» و «شبه علم» به فلسفه هم کشیده شده؟! من
هیچکجا ادعا نکردهام هدایت فیلسوف است که بخواهیم او را "شبه فیلسوف" بخوانیم.
هدایت هم درست است که از کافکا الهام گرفته ولی در بسیاری جهات از او بهتر مینویسد.
---
من هم بروم که کلی کار و بار روی سرم ریخته شده؛ دوستان روز خوبی داشته باشید.
هماکنون 52 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 52 مهمان)