خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
با اجازه شما من امشب نزدیک به 80 صفحه پاتوق رو نشستم خوندم و پست های بی ربط رو انتقال دادم !!
البته بعضی از پست ها دنباله جر و بحث های کمونیستی بود که مونده بودم انتقالشون بدم یا ندم...در نهایت گفتم بذارم روند طبیعی پست ها حفظ بشه و همه رو انتقالشون دادم...
این هم خلاصه اقدامات من در حاشیه بحث های سنگین دوستان !!
iranbanoo (11-12-2013),kourosh_bikhoda (11-13-2013),Mehrbod (11-13-2013),mosafer (11-13-2013),sonixax (11-13-2013),مزدك بامداد (11-13-2013)
من چند وقتیست با بعضی از دوستان عشق حسینی در حال بحث هستم و خیلی برایشان سخت است که بفهمند
در قبال پاره کردن خود برای حسین هیچ چیزی عایدشان نمیشود.ولی باز حرف از معجزاتی که خودشان به چشم دیده اند میزنند و کار به جایی رسیده که باید کی به یک دیده ها و شنیده ها را تحلیل و بررسی کنیم.
از معجزات امام حسین خوشمزه شدن آش نذری به حول و قوه ی الهی,دویدن علم بدون سرنشین,چکیدن خون از درخت همیشه سبز,شوهر کردن دختر سیبیل دار,به پا بلند شدن فلج از شکم مادر همینطوری, جور شدن بساط شیره کشی یک معتاد بی خانمان و.....
چه کنم؟
شراب اولی تر ...
Anarchy (11-12-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
معنایش را نگفتم که ،مگراینکه جز سواری دادن معنا بدهد
جناب مزدک گفت
فرزندانشان مدرسه رفته اند ولی در انتها گفتند مگر کولی بشویمفرزندان من هم به دبستان رفته اند و در یک سامانه ی سرمایه داری هم چاره ای جز این ندارند، مگر اینکه کولی بشویم.
خب یعنی: مدرسه رفتند چون کولی دادند ؟
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
پس نمیدانید کولی چیست: کولی - WiKi
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Mehrbod (11-13-2013)
sonixax (11-13-2013)
هماکنون 103 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 103 مهمان)