sonixax (10-14-2013)
sonixax (10-14-2013)
sonixax (10-14-2013)
SAMKING (10-18-2013)
sonixax (10-14-2013)
ویرایش از سوی Mehrbod : 10-14-2013 در ساعت 09:56 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهرپد
چرا دوستان به پرسش های من پاسخ نمیدهند؟ اینهمه چیزی پرسیدم یه تاپیک هم زدم. اینجا زیاد کسی نمیاد؟
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
همایون جان شما یکجا از تقدس خون آریایی مینویسی, جای دیگرِ پرسشهایِ تکراری میکنی (besser آلمانی آیا از پارسیک نیامده!), خوب کسی جدی نمیگیرد.
پارسیگویی هم بیشتر از یک اندازهای خستهکننده میشود, بویژه کارهایی مانند ریشهیابی واژگان
عربیک در پارسیک که سود چندانی ندارند, زیرا اینجا بیشتر سخنگاه فلسفه و اندیشه است تا زبانشناسی.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-14-2013),مزدك بامداد (10-14-2013),کافر_مقدس (10-15-2013)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-14-2013)
هماکنون 48 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 48 مهمان)