ابزار ارادت به ریشش نیاز بود! ((:
نمیدانم @Ouroboros سرانجام ریششو اینجوری بلند کرد یا نه, ولی من سر دو ماه وادادم تراشیدم!
ابزار ارادت به ریشش نیاز بود! ((:
نمیدانم @Ouroboros سرانجام ریششو اینجوری بلند کرد یا نه, ولی من سر دو ماه وادادم تراشیدم!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه ایرانبانو جان, تنها چیزیکه جوان را منحرف میکنه گرسنگیه! چیزیکه فت و فراوان بود که دیگه انحراف نداره ((:
این @Theodor Herzl یکجایی نوشته بود که دلش برای مانتوهایِ تنگ ایران تنگ شده, در این سخن نکتهها نهفته است!!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من یکی که از پس هزینهیِ خودم بربیام از شادی در پوستم نخواهم گنجید! ((:
دخترهای ایرانی هم که ١٠٠٠ برابر بیشتر ناز دارند (رقابت ندارند با هم), اکنون که مینگرم نمیدانم
چجوری از بیخ ایران اصلا دوست دختر داشتم, با این همه تنبلی و بی حوصلگیای که تو پول درآوردن دارم.
تازه به قول میلاد اگر نخواهم مانند برده کار کنم هم میتوانم بروم زیر پُل بخوابم! (((:
—مزدک بامداد
شراب اولی تر ...
نه آن زمان ایران ما هم رقابت تنها سر پول که نبود, زیبایی و خوشگلی و خوشپوشی هم بودند. پس در حقیقت
همیشه داستان به زیان پسرها بوده, چون باید هم به خودشان برسند, هم بتوانند از پس یکی دیگر بربیایند!
تازه همینکه میبینیم این روزها دخترهای ایرانی بیشتر و بیشتر به زیبایی و خوشگلی پسرها دارند 'آشکارانه' اهمیت میدهند هم نشان میدهد از دید مالی
مشکلات بسیار کمتری دارند, چون زیبایی همیشه پس از امنیت مالی میاید. اگر دختری امنیت مالی نداشت, هرگز دنبال زیبایی و خوشگلی و سکسی بودن پسره نمیرود (as a rule of thumb).
به سخن دیگر, با افزایش امنیت مالی, به کاهش آهنپرستی — چه اندازه من این واژه را دوست دارم (: — میرسیم و وارونه!
—مزدک بامداد
آروین سخت من میگوید که اینها بیشتر سراب و همان آواز دهل هستند تا واقعیت! ((:
از هر دختری هم در هر کجای زمین بپرسید در زندگی از یک مرد چه میخواهد به شما میگوید: تندرست باشد, یک مرد واقعی باشد برای من کافیه.
ولی خب نکته در اینه مگر مردهایِ بیرونی که میبینیم مردهایِ "مجازی" هستند یا مگر ٩٨% پسرهای ایرانی ژنتیکی
کاستی دارند که میگویید درستدرمان باشند!؟ چجوریه یک پسر ایرانی ٨٠% دخترها را خواستنی میبیند, ولی دخترها تنها ١٠% را خواستنی!؟
اینجا ما یک خودفریبی (+ پروپاگاندا) از سوی دخترهای ایرانی داریم که میاندیشند براستی چون از میان ١٠٠٠٠ تایشان دو تایشان منشی شده و چون به
خرج بابا ننه و نداشتن سربازی دانشگاهها را پُر کردهاند پس امروز دیگر چرخهایِ اقتصادی و صنعتی به دست ایشان گردانیده میشود و میتوانند یک پسر را هم
لابد پشتیبانی مالی کنند () و ...
اینها بیشتر داستانسرایی (narrative) هستند تا هیچ چیز دیگر, در عمل دختری که بتواند آچار
فرانسه دست اش بگیرد یا یک کار سودمند و "راستین" دیگر بکند نداریم (یک در همان ده هزار, شاید).
—مزدک بامداد
نوشته اصلی از سوی یه نفر
نوشته اصلی از سوی مزدك بامدادنوشته اصلی از سوی یه نفر
پس با یک ورتش برمیگردیم به همانجایی که آغازیدیم:
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
—مزدک بامداد
sonixax (10-08-2013)
هماکنون 9 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 9 مهمان)