Anarchy (10-06-2013),Reactor (10-07-2013),مزدك بامداد (10-06-2013),یه نفر (10-05-2013)
اما سخن نتانیاهو در مورد شلوار جین مسخره و احمدی سان بود! با آن صدای گوشخراشش!
روی هم رفته حرفهای نتانیاهو منطقی و درست بود. به غیر از دو تا سوتی حرفهاش در مورد آزادی های اجتماعی و خفقان سیاسی و برنامه هسته ای کاملا درست بود. از اینکه خواهان تغییر رژیم شد و شفاف بیان کرد خوشم اومد و حرفهاش در مورد بدبختی که آخوندها برای ما آوردند هم درست بود. به همه چیز هم اشاره کرد از اعدام در ملا عام تا پارازیت اندازی ها.
حق انرژی صلح آمیز هسته ای رو که برای ایران قائل هست فقط گفت که ایران نیازی به چنین درصد غنی سازی برای استفاده صلح آمیز نداره. مسئولین ایران بارها به خودشون اجازه دادن از محو شدن اسراییل و جعلی بودن رژیم اسراییل صحبت کنند. حق داره به این آیت الله های دورو و حقه باز اعتماد نکنه.
به نظر من ایران اگر هدفش تولید انرژی هست پاشه بره توی کویرهای ایران نیروگاه های خورشیدی بذاره از صد تا نیروگاه هسته ای بیشتر برق تولید میکنه تازه 100% هم انرژی پاکه .
بمب اتم هم دست این سیستم نباید باشه ، اگر حکومت ایران یک حکومت معقول بود و مردم کشور خودش براش مهم تر از لبنان و فلسطین بود و فقط بمب اتمی رو میخواست که امثال پاکستان و عراق و امارات رو بشونه سر جاشون که یک وقتی به سرشون نزنه کار احمقانه ای بکنند باز میشد یه طوری بمب هسته ای رو قبول کرد . ولی با این حکومت بمب اتمی اصلن . مطلقن .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (10-06-2013),مزدك بامداد (10-06-2013)
Anarchy (10-06-2013),sonixax (10-06-2013),مزدك بامداد (10-06-2013)
نیروگاه های خورشیدی به نظر فکر خوبی میاد ولی باید با دید کارشناسانه به این مسائل نگاه کرد. من که یه طوری هم نمی تونم قبول کنم کسی در جهان بمب هسته ای داشته باشه چون اگر اون سیستم هم سالم باشه معلوم نیست در سال های بعد، اون بمب دست کی بیفته. سیاستمدارها فقط منافع خودشون رو در نظر میگیرند. الان دیگه مسئله هسته ای ایران به مسئله غرور ملی تبدیل شده. این همه هزینه کردند الان دیگه نمی تونند درش رو ببندند.
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)