نوشته اصلی از سوی
Angela
1 – آویزون قانون شدن به این خاطر بود که دوستان می گفتند هیچ جای قانون انجمن نیومده که نباید بگیم "زنان خرفتند" یا "مردان احمقند" ولی ذکر شده که نباید نژادپرستی و یهودستیزی و انکار هلوکاست کنیم.
2- خیلی خوبه که حداقل شما انکار نمی کنید که نوشته هاتون زن ستیزی و تحقیر و توهین داشته!
3- به هر حال جدای از قوانین انجمن من متوجه نمیشم چرا سری سازی بر اساس جنسیت ایراد اخلاقی نداره و براساس ملیت - مثلا اینکه یکی بگه من از انگلیسی ها یا اعراب یا افغانی ها بدم میاد- ایراد داره و میشه نژادپرستی؟ ممنون میشم یه نفر این رو برای من توضیح بده.
آنارشی میگه منشا بعضی از رفتارها جنسیت هست, درسته اما منشا بعضی از رفتارها هم فرهنگ حاکم بر جامعه هست, پس تحقیر و توهین به یک ملت مجازه؟
تحقیر و توهین هم منظور تحقیر و توهین به آدمها بر اساس سری سازی اونها و پست و والا شمردنشون به دلیل تعلق به یک نژاد, یک ملیت و یا یک جنسیت هست , وگرنه بله اعضای اینجا با توهین به مقدسات و باورها مشکلی ندارند.
من دنبال این مرزها و تفاوتها هستم و کاری به قوانین فروم ندارم, به هر حال فروم خودتونه, مدیرید, حق آب و گل دارید و صاحب اختیارید.