بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
اگر نمیدادند بد بود. آدم خردگرا که با جان خودش بازی نمیکند گرامی، من هم اگر وادار بودم مانند یک مسلمان ناب رفتار میکردم!
در جنگ هم شکست خوردیم دیگر، یک ویروس کوچک هم یک آدم به این بزرگی و پیچیدگی را ناکار میکند
پس خواری آنچنانی هم در شکست از یک تازش بیابانی از سوی تازیان نیست!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه اونقدرها شهر هرت هست که اینا بتونن همه مخالفانشون رو در همه جای دنیا پیدا کنن و بلایی سرش بیارن و نه اینا اونقدر عرضه و امکانات دارن که بتونن همچین کاری انجام بدن. من که اگه میتونستم کار ارزشمندی در مخالفت با اینها انجام بدم حتما با هویت واقعی انجام میدادم.
شما از کجا میدانی من ایران نمیایم شیرین جان؟
یا از کجا میدانی که شاید فردا من آن اندازه مهم نشدم که بخواهند ترورم کنند؟
یا از کجا میدانی که فردا یکی از نزدیکان من در ایران را تهدید نکردند و مایه از کار افتادن پروژههای ما شدند؟
امنیت برای ستیز با دولت بایسته است و از خویشکاری تک تک دوستان همین فرومه که بالاترین برگزیدگی (اولویت) را به امنیتشان بدهند!
—مزدک بامداد
بابا مهربد عزیز
برای اینکه قال قضیه کنده بشه بره پی کارش
و همه جا بگیرن
اقا یه جمله معمولی بگو
یه جمله پرت هم بگو که چیزی از توش در نیاد
اینکه بد هست یا خوب رو به این راحتی نمیشه قضاوت کرد. شاید شما فکر کنید زندگی به هر قیمتی ارزشمند و خوب هست ولی عده ی زیادی هم هست که فکر میکنن زندگی آنقدرها ارزش نداره که زیر بار هر نوع ظلمی برن. شاید شما زندگی با تظاهر براتون راحت باشه ولی عده ی زیادی هستند که تقیه و تظاهر کردن و تحمل زور و خفقان با جهنم براشون برابری میکنه. مثلا از نظر من این زندگی چند روزه یا باید خوب سپری بشه وگرنه ارزش زیستن نداره. شما ممکنه منو راحت متهم به بی خردی کنی. :Dنوشته اصلی از سوی Mehrbod
مهربد من فکر میکنم اینهمه ترسیدن و محافظه کاری بها دادن و بزرگ دیدن نیروی دشمن هست. یعنی خیلی بزرگتر از چیزی که هستن و ارزش زیادی براش قائل شدن. چطور میتونیم بر دشمنی پیروز بشیم که اونو اینمه ترسناک و بزرگ میپنداریم و حتی از مواجهه مستقیم باهاش گریزانیم؟
من برم بخوابم که فردا صبح آزمون دارم
شبتون خوش و زیبا دوستان
سلام بابا الیس
خوبم
تو چه طوری؟
چرا کم پیدا شدی ؟
ایشا الله بعد از مهربد نفر بعدی تو هستی این لحن خشک و عصبی رو ازت بگیریم
نه یک روز زیاده
بابا مهربد هم حق داره
این برادر های جاکش از خشتک ادم بالا میرن
و باید نکات امنیتی رو رعایت کرد
با تووجه به این که توضیح دادن که اگر معمولی بحرفن قابل شناسایی هستند یا ممکنه باشن پس اصراری نیست
ولی از یک طرف این همه زور زدیم قشنگ هم نیست مهربد کوتاه نیاد
من به شخصه به یه جمله یا یه پاراگراف راضیم
البته خداییش کپی پیست نکن بابا مهربد
هماکنون 13 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 13 مهمان)