بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
میشه نام کاربری عوض کرد؟ بنظرتون چی بگذارم؟ من همیشه در محیط مجازی با نام یه نفر / یک نفر / 1نفر بوده ام..
راستی من 2 کارت زرد دارم :-) محروم میشم از بازی بعد؟ نمیشه ببخشید؟ بازی بعد دربی هست :-) خخخخخخ
این کارت ها چجوری پاک میشن؟ نکنه یهو اخراج بشم یا بـَـن بشم؟
مهربد هم چپ و راست اخطار میده و حذف میکنه و جابجا میکنه... :-( چرا آخه؟؟؟؟
Anarchy (09-24-2013)
ببین همین الان برای مهربد سوتفاهم شد!
مهربد جان منظورش من نبودم!! نخنــــــــــد !
من به شما پیشنهاد دادم, ولی به ریشخند و لودگی روی آوردید.
اگر شیوهیِ رفتار و سخن گفتن اتان (دشنام, تهدید, لاتبازی, اسپم در گفتگوهای جدی, ...) را ندگرانید چرا, اخراج میشوید.راستی من 2 کارت زرد دارم :-) محروم میشم از بازی بعد؟ نمیشه ببخشید؟ بازی بعد دربی هست :-) خخخخخخ
این کارت ها چجوری پاک میشن؟ نکنه یهو اخراج بشم یا بـَـن بشم؟
مهربد هم چپ و راست اخطار میده و حذف میکنه و جابجا میکنه... :-( چرا آخه؟؟؟؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (09-24-2013),Fiona (09-28-2013),Rationalist (09-24-2013),sonixax (09-24-2013),Theodor Herzl (09-24-2013)
هماکنون 60 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 60 مهمان)