اینجا یک دم احساس کردم از بیرون صدای انفجار شندیم، از پنجره که دیدم خبری نبود!
دچار توهم و ترس اسکیزوفرنیایی شدهام... :S
اینجا یک دم احساس کردم از بیرون صدای انفجار شندیم، از پنجره که دیدم خبری نبود!
دچار توهم و ترس اسکیزوفرنیایی شدهام... :S
اینها هیچ ربطی به هم ندارن، دکسترومتورفان یه dissociative هست و اثراتش بیشتر به مسکالین و LSD نزدیکه تا الکل.
Recreational use of dextromethorphan - Wikipedia, the free encyclopedia
Erowid DXM Vault : DXM FAQ, by William White
درود
دوستان یه پیشنهاد:
چطور است یک صفحه در فیسبوک درست کنیم و توش فعال باشیم.
هم میتوان تالار دفترچه را تبلیغ کرد و هم میتوان مخاطبان بیشتری را جذب کرد.
در فیسبوک صفحه "کانون آتئیست ها و اگنوستیک ها"ی ایران بیش از شصت هزار بار پسند خورده است.اگر دوستان موافقت کنند من مطمئنم صفحه ای که درست خواهیم کرد با وجود دوستان دانشمندی که در تالار دفتر چه هستند صفحه ای جالب انگیز ناک خواهد بود(:
بعلاوه خیلی از دوستان از این نا امیدی و دلسردی بیرون خواهند آمد!
میتوانیم شبهات مسلمین را که در باره آتئیست ها دارند را برطرف نمود(!) و خیلی از ایده هایی که دوستان دارند را پیاده نمود.
و.......
کول گرامی ما قبلا چنین صفحه ای ایجاد کردیم اما زیاد فعال نیست : https://www.facebook.com/daftarche.forum
میتونید مطالبتون رو اونجا بذارید یا از طریق اونجا برای انجمن دفترچه تبلیغ کنید.
cool (09-19-2013),Mehrbod (09-19-2013),Russell (09-20-2013),sonixax (09-19-2013),مزدك بامداد (09-19-2013)
تا همین یکی چند روز پیش شوق ماه مِـهر داشتم، ولی هرچه نزدیکتر میشویم بوی ماه مِـهر گندتر میشود!
ویرایش از سوی sonixax : 09-29-2013 در ساعت 01:01 AM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
رویهمرفته شبکههای اجتماعی همهی محیط های مجازی دیگر را منقرض کردهاند. پیشنهاد من
اینست که همچون تاربرگهای آبکی و ضد دین فیسبوک که سواد تارگردانهای آن به سختی
به سواد ابلهترین کاربر دفترچه میرسد، (مثل همین کانون آگنوستیکها و ... که سواد تارگردانهای
آن با مسلیمن برابری میکند) یک تاربرگ زیر نامهای خرافه ستیزی و ... بزنید و تبلیغات کنید،
دلاستوار باشید که بسیار پر رفتوآمد خواهد شد.
ویرایش از سوی sonixax : 09-29-2013 در ساعت 01:01 AM
هماکنون 68 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 68 مهمان)