Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
خیلی دل خور هستم از دوستان.
قرار بود دوستان در مورد اینکه اسم پسرم را چه بگذارم نظر بدهند.اما مثل اینکه کسی اهمیت نمیدهد
درود.
نام گذاشتن بر فرزندان سلیقهایست و من قدری از وسواسهایی که در این مورد می بینم شگفتزده میشوم. البته در ایران قدری موضوع با ایرانیت و هویتِ تاریخی/فرهنگیِ ایرانیان پیوند خورده، با اینحال من تصور میکنم همینکه نامی ایرانی و خوشآهنگ باشد کافیست و وسواسِ زیاد در این مورد به نگرم بیدلیل است. با اینحال شما بگویید کلا چه نامهایی را میپسندید تا ببینیم چه میشود کرد.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
درود
من کمی میان نامهای پارسیک گشت و گذار کردم, ولی نام برجسته و زیبایی که فراخور امروز باشد به چشمم نخورد!
خودم یک جفت نام نایاب (هم دختر و هم پسر) در نگر دارم که آن را برای فرزندان آیندهی خودم نگاه داشتهام, کمی خودفریفته
هستم که دوست دارم نام فرزندانم یکتا و یگانه باشند و آن را با کس دیگری در میان نمیگذارم.
البته من باز جستجو میکنم برای شما, راستی پسرتان که میرسد؟! :)
یا حسن! شیخ حسن!
نرمش قهرمانانه حق مسلم ماست.
ترامپ با لغو برجام میخی بر تابوت آمریکا زد.
یالثارت الحسین
امروز حزب الله با سلاح منطق و گفتگو مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و انقلاب می کوبد.
حزب الله! یا علی! تا آزادی قدس یک یا حسین بیش نیست!
sonixax (09-08-2013)
کول گرامی ، نامگذاری فرزند به شخص شما و همسرتان بستگی دارد . نهایتن باید دوتایی با هم به توافق برسید .
ولی به نظر من اگر نام پارسی مد نظرتان نیست از نامهای تازیان بیابانگرد وحشی هم دوری کنید حتا اگر خیلی هم زیبا باشند !!!! (که نیستند) .
نامهای لاتین و بین المللی هم به نگر من زیبا هستند . مانند سارا ، مارتین ، تینا ، ملیسا ، ملینا ، ملیندا ، میلان ، جاکوبو و ...
از این سایت هم میتونید کمک بگیرید :
نام پسرفارسی اسم اصیل ایرانی اسامی پارسی پسرانه اسم پسر کردی نامهای ترکی پسر اسمهای پسرانه گیلکی نام ارمنی اسم محلی
اسم دختر ایرانی اصیل زیبا نام دخترانه فارسی جدید | نام فارسی
یا از این :
فهرست نامهای ایرانی - WiKi
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
به حول قوه ی الهی و رهنمود های نقی "ع" و نایب بر حق شان حضرت اسپاگتی بزرگ، شعبه ی دیگری از جستار های "پدافند از حقوق مردان" را در شبکه ی فرندفید گشودیم.امید است که گامی باشد به سوی رهایی مردان.
پدافند از حقوق مردان
هماکنون 52 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 52 مهمان)