نخیر، نمی توانی!!!
کافر_مقدس (09-08-2013)
انصاف نیست، من هربار که میروم میانگینِ پیکها در روز شدید شتاب میگیرد و کاربرانِ قدیمی فعال میشوند...
دو ساعت است دارم میخوانم، ولی پیکها تمام شدنی نیستند.
وژدانا اگر رابطهای هست میانِ نبودنِ من و این اتفاقات، بگویید
از شوخی گذشته، درود میگویم به دوستان عزیز و کاربرانِ قدیمیای که دوباره با ما همسخن شدهاند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
ارادات داریم راسل جان؛ مگر اینکه خودت یادی از ما بکنی
راستش با پایان یافتنِ تابستان، گرفتاریها به شدت پرشتاب شدهاند و این است که چندی کمپیدا خواهم شد ولی بودنِ منقطعِ من بیشک دائمی نخواهد بود. دوستانِ قدیمی هم همین که باشند و خاموش نباشند خواستنیست، اندک اندک انگیزه بیشتر سخن گفتن هم پیدا خواهند کرد.
زنخوارگی را هم راسل جان با تمامِ تلاش میکوشم به بیرون از مرزهایِ دفترچه ببرم تا در همینجا متوقف نماند. فیدبکهای خوبی هم گرفتهام این مدت...
اینجا به سببِ انبوهِ نوشتههایی که در جستارهای زنامرد انباشه شده، غیرقابلِ نادیده گرفتن است و در واقع چیزی هست که همیشه اینجا هست. کیفیت مطالب هم آنقدر هست که براحتی میتوان با قدری تنظیم و تدوین یک مانیفست از رویشان تهیه کرد. پس هتا اگر فعالیتها اینجا قدری فروکش کنند، جای نگرانی نیست... پیرامونِ موضوعاتِ گوناگون آنقدری مطلب وجود دارد که هر ذهنِ منصفی با مطالعهی آنها چیزهای ارزشمندی را خواهد یافت.
And laugh
sonixax (09-08-2013)
روی FB ID بسازید تا تارگردان اتان کنم:
https://www.facebook.com/mardsetizi
برای یک هفته و انرژی بسیار کم, کار بسیار بهتر از آنکه میاندیشیدم پیش رفته:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
And laugh
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Dariush (09-08-2013)
هماکنون 38 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 38 مهمان)