Anarchy (09-03-2013),Fiona (09-03-2013),sonixax (09-02-2013),undead_knight (09-03-2013)
این ها را اینجا خواندم؛تعریف من از زن ستیزی با تعریف من از انسان ستیزی یکی هست. یعنی استفاده از کلمات تحقیر آمیز علیه زنان مثل انگل صفت و زالو صفت و مفت خور و جنس پست تر و خنگ و احمق ذاتی و... صفتهای ناپسند و ناروا و دروغ نسبت دادن به زنان مثل دروغگویی و سواستفاده گری و فرصت طلبی و . ..توهین و استفاده از کلمات زشت و رکیک علیه زنان و....
براستی که دفاع جانانه ی کاربر شیرین، از حقوق(؟!) زنان؛ اسباب نشاط و شادمانی من است.
کسی از ایشان خبری ندارد؟
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
Anarchy (09-03-2013),Rationalist (09-04-2013),sonixax (09-02-2013)
اینگونه نیست. من از این بحث های برتری جنسیتی بیزارم... من یک آزاد اندیشم. نه اینکه تفکراتم قالب بندی باشد. بیزارم از اینکه تفکراتم را در چهارچوب یک ایدولوژی محفوظ کنم.
ولی واقعا زن ها دنیا را خورده اند..
قبلش مرد ها خورده بودند! این همه بامبول نبود!
کم کم جامعه به سمتی می رود که گروه های مبارزه با مرد ستیزی بوجود آمده است !
Anarchy (09-03-2013),Rationalist (09-04-2013)
بی باک جان... Rationalist از دوستان قدیمی هستن که مدتی ناپدید شده بودن و چندین بار هم ازشون خواستم دوباره برگردن!! به هر حال دوباره برگشتن و بسیار خوشحالم از حضورشون...
این شباهتی که گفتید ، اتفاقا نقل قولی کنم از خود امیر عزیز که گفت از معدود افرادی ( شاید هم تنها فرد) که کنجکاوی امیر رو برانگیخته بود برای شناخت شخصیتش ، همین دوستمون جناب Rationalist هست !!
---------------------------------------------------------
یادی هم از امیر بکنیم...امیر جان خیلی دلم برات تنگ شده رفیق !! امیدوارم زود برگردی اینجا
Rationalist (09-04-2013),Russell (09-03-2013),Soheil (09-03-2013),sonixax (09-03-2013)
سپاس
مگر پسر من کنیز یا برده است که خادم ائمه شما شود؟!
جاهل ان امامان شما بودند که از مردم بیچاره خمس میگرفتند
کسی نظر شما رو نخواست.اگر اسپاگتی به شما پسری داد میتوانید اسمش را بگذارید نوکر الحسین
داریوش عزیز هم خبری ازش نیست.بدون حضور این دوستان این روزها من هم حوصلهیِ چندانی برای نوشتن ندارم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 72 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 72 مهمان)