دوستان همانجور که آلیس گرامی گفت، هنر را چه تعریف میکنید؟

دوستان همانجور که آلیس گرامی گفت، هنر را چه تعریف میکنید؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

هنر: هر چیزی که با آن بتوان به انتقال احساس و عواطف پرداخت.
هنر والا: هنری که عمق و ماندگاری و شدت احساسی که انتقال میدهد چنان است که اثری روانضربهای به مخاطب داشته باشد.
هنر پست: هنری که قصد انتقال عواطف متعالی(از هر نوع آن را)دارد.
غیرهنر: اثری هنری یا شبههنری که هنرمند به هنگام خلق آن چیزی بجز انتقال احساس را هدف میگیرد.
زنده باد زندگی!

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

—مزدک بامداد

جامعهای از موجودات فرازمینی هوشمند را در نظر بگیرید که احساساتی سراسر متفاوت از انسان دارند. با این تعریف از هنر، مجموعه آثار هنری برای این جامعه فرازمینی، سراسر متفاوت است با جامعه انسانی. دوستان آیا موافقند؟
در یک جامعه انسانی نیز همه انسانها یکسان نیستند، و چنان تفاوتهایی، البته با واریانسی بسیار کمتر، از شخص به شخص وجود دارد. میتوان برای هر شخص Pi، یک مجموعه (A(Pi در نظر گرفت که مجموعه آثار هنری، به صورت تابعی از آن شخص (احساساتش و...) است. حال چه اثری را می توان، دستکم در جامعه انسانی، مطلقا یک اثر هنری دانست؟ اثری که بیشترین حضور در (A(Pi ها دارد؟
پ.ن. این پست را به قصد مخالفت یا نفی سخن شما امیر گرامی ننوشتم، میخواستم نظرم را با استفاده از تعریف شما بیان کنم.

من نمیدونم چه به شکل غلط و افراطی تعریف شده و کاری هم ندارم. ولی من فیلمهای یکی مثل دهنمکی رو فیلم هنری یا اثر هنری نمیدونم. حالا شما هی بیا بگو هنر هست. :d ری اکتر هر فیلمی که تو گیشه موفق باشه به این معنی نیست که از نظر فیلم هنری ببین ها فیلم بدی هست. اتفاقا یه فیلم موفق و کامل فیلمی هست که هم گیشه پر کن باشه و هنری بین پسند. میتونه اکشن باشه یا درام یا هرور و ... مثلا فیملهای تارانتینو فیلمهای اکشن و پر از خون و خونریزی هستند معمولا ولی فیلمهای خوبی هستن. و من کلا فیلماشو دوس دارم. البته این نظر من هست شاید روشنفکرا نظر دیگه ای داشته باشن. :d مثلا اگه به من بگن بین فیلم جاده فدریکو فلینی با فیلم بیل را بکش یکی رو انتخاب کن برای دیدن من فیلم بیل را بکش انتخاب میکنم. (هیچ وقت حس بدی که از دیدن جاده بهم دست داد یادم نمیره)
آغازگر جُستار

شیرین خانم این حس های ما کاملا نسبی هستند، حس ها و نه ارزش سینمایی، به طور مثال من وقتی فیلم انتی کرایست رو دیدم شدیدا افسرده بودم، چشم دیدن هیچ انسانی را نداشتم، و با این فیلم و شخصیت های آن و خود فیلم ارتباط برقرار کردم، آیا این به این معنی است که این فیلم ارزش هنری دارد؟ نه، دوستان دیگر دیدند و بدشان آمد، آیا این به این معنی است که این فیلم ارزش هنری ندارد؟ نه، این چیزها را کسانی میتوانند مشخص کنند که سالها در این مورد تجربه دارند که یک فیلم از نظر سینمایی ارزش دارد یا نه، همانطور که در کارهای دیگر هم اشخاص با تجربه میتوانند بگویند مثلا فلان چیز ارزش و نوآوری بیشتر دارد، این دو را دوستان اینجا با هم اشتباه میگیرند، و صد البته این به معنای اینکه کسانی که سلیقه ی سخت گیرانه ای در فیلم دیدن دارند انسان های خفن تری هستند نیست، این موضوع آنقدرها هم اهمیت ندارد، هدفم از این بحث این بود که اشاره ای به این موضوع بکنم که دوستان اینجا فقط در مورد این موارد فکر کنند یا اگر خودم در مورد جنبه ای از این ماجرا اشتباه میکنم متوجه شوم، و فکر میکنم بحث کردن در این مورد به جایی نمیرسد چون من به شخصه ابزاری برای ثابت کردن حرفم جز چند نقد و شاید ریتینگ های سینمایی ندارم مگر اینکه با شخصی از نزدیک یک فیلم را تماشا کرد تا بشود در موردش بحث کرد.
The Truth Probably Lies Somewhere in Between.

بنده هم عرض کردم این نظر شماست و محترم ، ولی حقیقت نیست . در قبال شما که اون رو هنری نمیدونید خیلی ها هم هستند که اون رو هنری میدونند . برای همین همان طوری که پیشتر گفتم فیلمی از سکس دو تا گربه هم هنر محسوب میشه .
میگم هنر در ایران بد تعریف شده میگید نه !
اون فیلمی که با تعریف برخی دوستان از هنر مطابقت داره گیشه پر کن نیست فیلمی که گیشه پر کن باشه از نظر تقریبن تمام هنردوستان ایرانی که آن تعاریف را قبول دارند هنری نیست !
و باورهای مردم حالا هر که میخواهند باشد حقیقت نیست ، فقط باورهای آنهاست .
آفرین ، هدف هنر همین است . ایجاد حس در افراد حالا یا خوب یا بد . پس هر چیزی که در شما تولید احساس بکنه هنره .
حتا بیتفاوتی هم نوعی احساسه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
آغازگر جُستار

هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)