به نظر من کم کم با افزایش انزوا و خشونت حکومت مردم متوجه میشوند که باید مثل مردم لیبی رفتار کنند و گرنه اینها شرم و حیا ندارند به هیچ وجه که با زبان خوش بروند.
به نظر من کم کم با افزایش انزوا و خشونت حکومت مردم متوجه میشوند که باید مثل مردم لیبی رفتار کنند و گرنه اینها شرم و حیا ندارند به هیچ وجه که با زبان خوش بروند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
کسی میداند ماجرای سرکوب امروز از چه قرار بود؟ چرا اینطور کردند؟ من سه ساعتی میدان انقلاب بودم و خشنترین صحنههای زندگیام را تجربه کردم. نیروهای فشار در حرکتی بسیار احمقانه و آشکارا برنامهریزی نشده مردم را از تمام طرفین محاصره کردند و راه ِ فرار را بستند. این چه کاری بود؟ مثلا میخواستند تمام مردم را دستگیر بکنند؟ برای مردم راه فرار باقی نگذاشتند و طبیعتا چارهای بجز مقابله به مثل و حملهی متقابل باقی نماند.من خودم شخصا شاهد قمه خوردن نیروهای ضدشورش و شلیک تیر جنگی به مردم در ضلع جنوبی(اول خیابان کارگر)بودم. ما دو ساعت مداوم بزن بزن کردیم تا توانستیم ضلع شرقی را باز بکنیم و فرار بکنیم. اینطرف دست بسیج سپرده شده بود و آسیب پذیرتر از باقی جاها بود. اوضاع امروز به شدت از کنترلشان خارج شد. من تصور میکنم نیروهای بسیج بدون هماهنگی با نیروهای انتظامی به صحنه آمده بودند و کار آنها را خراب کردند. آمار کشتهشدگان هر دو طرف و دستگیریها بسیار بالا خواهد بود.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 10:21 pm ---------- ارسال قبلی در 10:13 pm ----------
الان یکی از رفقا تلفنی گفت که در میدان فردوسی هم همینطور مردم را محاصر کردهاند. گویا برنامهشان بوده.
زنده باد زندگی!
من از تعدادی دُم کلفت که در فامیل و آشنا داریم بصورت جداگانه شنیدم که در همچین مواقعی این ها رو معمولا به خانه امن میبرند.
اکثرا میگفتند که بیشتر از 90% احتمالش هست که در خانه امن باشند.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
همین مهمانپرسته که بالا لینکش رو گذاشتم![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من هم حدسم این بود که احتمالاً امروز میخواستند که مردم رو تحریک کنند که بیرون بیایند و بعد همشان را مثلاً دستگیر کنند.
اینترنت هم مشکلی نداشت امروز بر خلاف همیشه.البته اگر فقط نقششان این بوده که بسیار احمقانه بوده
هر نقشهای که داشتند بدجور گند زدند.. آنها هم انتظار چنین خشونتی را از طرف مردم نداشتند..! گاهی پیش میآمد که مردم یک بسیجی یا نیروی فشار را میگرفتند و به قصد کشت میزدند.. منظورم مشت و لگد معمولی نیست، مثلا سرش را محکم به آسفالت یا جدول میکوبیدند و هرکس میرسید یک لگدی میزد به سر و صورتش.. دیگر «سرباز است» و «ولش کن ولش کن» حالیمان نبود.. امروز ما خشنتر از اینها بودیم. یک چیز ِ جالب: آنها که کسی را میگرفتند جرئت نمیکردند جلوی مردم بزنند. اول ِ اول دو سه بار حمله کردند و چند نفری را گیر انداختند و خیلی وحشیانه کتک زدند، بعد که مردم صد برابر شدیدتر مقابله به مثل کردند، هرکس را که میگرفتند مثل آقاها میبردند توی ون(که البته بعدا بزنند). حکومت خران بالاخره فهمید که خشونت چیز خوبی نیست، و خود را بازتولید میکند..
زنده باد زندگی!
این سری لباس شخصی ها دور تند بودند، به سمت جمعیت حمله میکردند و مردم را متفرق ، بعد دوباره 200-300 متر جلوتر باز همین کار رو میکردن!(خودشون جو رو ملتهب میکردن!!!)
مثل این که سعی داشتن مثل دفعات قبل نشود و هیچ هسته ای شکل نگیرد. من که نفهمیدم هدفشان چه بود!
اسمشو فکر نکنم بشه مجلس گذاشت
یک مشت لات عربده کش جمع شدن دور هم این شد مجلس البته من دعوا توی مجلس ژاپن هم دیدم ولی اینا ته تهشن![]()
این مهاجرانی و کدیور چی میخوان از جون ما آخه؟
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)