اینم بگم توی پستی که فیلم معرفی کردم منظورم از مخاطب عام کسی بود که فقط برای سرگرمی و وقت گذروندن فیلم نگا میکنه و نگا کردن تمام فیلمهای خفن دنیا رو وظیفه ی الهی خودش نمیدونه،گفتم بگم یه موقع بین دوستان بیخدا سوء تفاهمی چیزی پیش نیاد![]()
من فیلمو گفتم شین بت. صحنه های سکسی فیلما با واقعیت خیلی متفاوته. و طبیعتا دیدنی تر. اتفاقا برعکس فیلم صحنه های واقعی دیگران حتی اگه بدون درد غم باشه هیچ دیدن نداره.![]()
Anarchy (03-01-2011)
ولی بعضیها رو ولشون کنی تو سیاهچاله هم سکس میکنند!
انواع کلیپ های سکس با لباس غواصی زیر اقیانوس و در هنگام کوهنوردی آویزون از صخره و هنگام پریدن از هواپیما با چتر نجات و تو جنگ زیر تانک و هلیکوپتر و .. موجود هست. من فقط برام سواله اینا چجوری تو همچین حالت هایی میتونن فانتزی سکسی داشته باشن؟
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
sonixax (03-01-2011),Theodor Herzl (03-01-2011)
این افرادی که فیلم پورن بازی میکنند ، یک چیزی به اونجا شون میزنند خانومها که چیزی دیگه احساس نمیکنه و اندازش هم بزرگ نمیشه ، همش هم نقش بازی کردن هست ، مثلا طرف وقتی جیغ میزنه بخاطر ارگاسم و حال کردن نیست ، فقط نقش بازی کردن هست ، برای همین هست اینجانب فیلمهای پورن آماتور که در خونه ضبط شده رو ترجیح میدم ، چون واقعی هست.![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
متوجه شدم منظورتون چی هست ، خوب این که معلومه ، آدم یک چیزهایی مثلا در فیلم پورن میبینه ، من شاید از وقتی فهمیدم سکس چی هست ۱ بار اون کار رو کردم ، اگه واسه خانوم خونه هم بخرید ، خیلی هم روی حال و خوشحال باشه ، شاید مثلا یکی از اون کارها رو انجام بده یا برعکس برای مرد هم.![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
خوب به نظر میرسه به عنوان تاپیک بعد از فیلم عبارت پورن رو هم میتونیم اضافه کنیم کم کم![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
The Next Three Days:
داستان درباره یک خانواده بسیار معمولی سه نفره است که مادر خانواده
متهم به قتل عمد میشود و همسرش (Russel Crowe) نقشه فرار از زندان میکشد.
اینکه یک آدم معمولی چگونه با بکارگیری ابزارهای روزمره و بدون داشتن هیچگونه دانش
و تجربهای تلاش در بانجام رساندن چنین کاری میکند، براستی دیدنی (و باورکردنی) است.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)