این که شما جمله کوتاه و بولد شده ی مرا با عربده کشی می خوانید یا حداقل اینطور می پندارید، مقصر من نیستم
شخصیت شما اینگونه ست !
این که شما جمله کوتاه و بولد شده ی مرا با عربده کشی می خوانید یا حداقل اینطور می پندارید، مقصر من نیستم
شخصیت شما اینگونه ست !
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
دوستانی که از یک قانون خوششان نمیآید آن را نقل قول کنند و بعد ویرایش آن را زیر آن نقل قول بنویسند.
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (07-24-2013)
دوستان عزیز به این نکته توجه کنند:)در ضمن این جستار هم برای بحث و جدال نیست ، قوانین دارید بنویسید بقیه نظر بدهند یا متن قانونی را که میخواهید عوض بشود اول نقل قول کنید و بعد متن خودتان را زیر آن بنویسید.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (07-24-2013)
دوستان خواهش میکنم بحث های مربوط به زن و مرد رو ببرید در همون تالار مخصوص خودش!! اینجا اگر انتقاد یا پیشنهادی نسبت به قوانین دارید به طور دقیق و با اشاره به شماره بگید و همچنین متن اصلاحی خودتون رو قرار بدید تا مجددا مورد بررسی قرار بگیره !!
با سپاس
sonixax (07-24-2013)
درجواب بعضیااا
لابد لزومی بوده که طراح و سازنده فروم و انجمن، اینگونه امکاناتی را برای فروم در نظر گرفته!
انواع فونت، بزرگ و کوچک - رنگی رنگی - هایلایت - و ....
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
sonixax (07-24-2013)
من پُستهای این جُستار را نخواندم؛ فقط اگر مطلبی تکراری بازگو میکنم توجیهم بکنید.
قانون هفده تارنما:
یکمین پُست امیر گرامی در جُستار زنستیزی عفونی:در کل انسان ستیزی و ... و مواردی از این قبیل ، جرم و قابل پیگیری هستند .(تخلف درجه یک)
توجیه بکنید.این جستار را برای ستیزیدن منسجمتر با زنان براه انداختم...
باقی پیامهای این جستار به شدت ضدزن، توهینآمیز و زهردار خواهند بود.
sonixax (07-24-2013)
من پیشنهاد میکنم قانون مخصوص تالار زنامرد بگذاریم که در آنجا تا جایی که حرفهای رکیک جنسی و تهدید و تبلیغ آزار فیزیکی در میان نباشد بقیه مطالب آزاد است ، متن قانون هم به این شرح باشد:
" در تالار زنامرد ، تا جایی که فحشهای رکیک جنسی و تهدید و تبلیغ آزار فیزیکی به ضّد یک جنسیت نباشد ، گفتمان بقیه مطالب بلامانع است". اگر دوستان موافق هستند این قانون را اضافه کنیم
درست میگوید ، پس با این حساب احتیاج به قانون جدید نداریم!
بانوان گرامی نیز انقدر احساس ضعیفه بودن نکنید! <شوخی)]]]> ، در همان بحثهای داغ تالار زنامرد من هرچه از دهانم در آمد به نظرات امیر و مهربد گفتم ، کسی نیز من را سانسور نکرد ، شما نیز از این موقعیت پس استفاده کنید و آنچه لایق زن ستیزی هست را نثارش کنید!
![]()
sonixax (07-24-2013)
sonixax (07-24-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)