sonixax (04-13-2013)
عکس vagina مردم را اینجا گذاشتن نقض حریم شخصی حساب نمیشود آن وقت؟
شما کارهای نیستید ، منظور من این هست که این objetify کردن را از افراد خانواده خودتون شروع کنید و بعد سراغ بقیه بروید. مثلا عکس خواهر خود را بگذارید و بگویید بچهها آیا فکر میکنید کسی حاضر هست برای ۲۰۰ دلار با خواهر من بخوابد؟
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (04-13-2013)
ببخشید!؟
تا جاییکه من میبینم اینها خودشان با پروانهیِ[1] خودشان فرتور[2] اشان را پخش[3] کردهاند!
شما نکند با همان ابزارهایِ انگیزهیابیِ جادوییات پی بردی که اینها را بی پروانه چاپ کردهاند؟
آهان, پس فردا برای اینکه بگوییم همجنسگرایی هم نادرست نیست (= درست است) و باید آزاد باشد خودمان هم باید برویم همجنسگرا شویم؟
یعنی تو اگر خودت خواهرِ همجنسگرا نداشتی نمیتوانستی از حقوق همجنسگرایان پدافند[4] کنی؟
مگر برای آزادیِ دادن یا «درست» برشمردن هر چیزی خودمان هم باید «یک کاری» بکنیم؟
پ.ن.
این کوششهایِ مزبوحانهات در دستاویز[5] به غیرتِ من روی کس خواهر و مادرم هم براستی سرگرم کننده هستند! (:
----
1. ^ parvâ+na::Parvâna || پروانه: اجازه; بی پروا Dehxodâ, Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ permission || پروانه: جواز Dehxodâ permit
2. ^ Fartur || فرتور: عکس; بگرایند برگرفته از پرتو loghatnameh.com picture
3. ^ Paxšidan || پخشیدن: پخش کردن Ϣiki-En to diffuse
4. ^ pad+âfandidan::Padâfandidan || پدافندیدن: دفاع کردن to defend
5. ^ dast+âviz::Dastâviz || دستاویز: مستمسک; آنچه همراه آورند و وسیلهیِ داو (ادعای) خود سازند. Ϣiki-En, Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ pretext; excuse
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
متوجه منظور من نشدید ، همجنس گرایی یک موضوع طبیعی و بیولوژیک هست ، خواهر من رسما همجنسگرا هست و این قضیه هم برای من معمولی هست، در objectify کردن موضوع دیگری در کار است ، منظور من این هست اگر شما با objectify کردن زنهای غریبه مشکلی ندارید ، پس یکی دیگر یا خودتان خواهر و مادر شما را نیز objectify کند نباید مشکلی داشته باشید .
"A Land without a People for a People without a Land"
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
از شوالیهگری شما سپاسگزاریم.
خواهر و مادر من هم اگر رفتارهای انگلوارانه نشان بدهند, چون خواهر و مادر من بودند مایهیِ اینکه من دروغ گفته و جور
دیگری وانمود کنم نمیشود; ولی گویا برای شما میشود و پاسداری از زنان {خواهر, مادر, همسر, ...} به هر بهایی برایتان برتری به واقعیت دارد؟
خیر, ما همچین کاری نکردیم:
رفتارِ انگلوارانه داشتنِ بیشتر زنان ≠ انگل بودن همهیِ زنان
نگرشی پیرامون جنس ''زن'' - برگ 13
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
----
1. ^ ham+bud::Hambud || همبود: اجتماع Ϣiki-En society
2. ^ bar+ây+and::Barâyand || برایند: منتجه; نتیجه fa.wiktionary.org, Ϣiki-En resultant
3. ^ nâ+sepâs::Nâsepâs || ناسپاس: حق نشناس Ϣiki-En, fa.wiktionary.org, Ϣiki-Pâ, Dehxodâ ungrateful
4. ^ far+nâm::Farnâm || فرنام: عنوان; سرنام Dehxodâ, Ϣiki-En title
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)