بتاگون هم مگر خوب هم میتواند باشد؟ زیادی رمانتیکبازی دارد خب! آن نقش بارنی هم آنجا در موردِ بازی فقط خرافهپراکنی میکند وگرنه از بازیکنها بپرسید که تا به شما بگویند که کتوشلورا چقدر در بازی میتواند نقش مخربی داشته باشد! البته در کل سریالِ جذابیست و طنزهای حسابشدهای در خودش دارد. همچنین مثلِ دیگر سریالهای این ژانر داستانِ فلت ندارد.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
مردان شهوانی این انجمن فکر میکنم بیشتر از همه از سریال californication خوششون بیاد!
sonixax (08-09-2014)
sonixax (08-09-2014)
پر از صحنه های سکسی، داستانی در مورد مردی که شب و روز به فکر مخ زدن دخترها و مردی که نقش اول فیلمه انواع روشها رو برای رسیدن تخت خواب دخترا آزمایش میکنه تا اونجا که احساس میکنه معتاد به سکس شده و ... فکر میکنم همینها برای جذابیت یه فیلم واسه شماها کافی باشه دیگه؟!
ببخشید من یه کم شوخی میکنم با شما، قصدم بی ادبی نیست.(الان جناب اروبوروس میاد میگه "اتفاقا دوست داریم اینا رو، بگید" :)))
تائیدیست بر تئوری بازی، هنک مودی شخصیتی چندوجهی و منطبق با آنچه ما میدانیم برای زنان جذاب است دارد.
ویژگیهای آلفا: عوضی بامزه. پیشگزینی بالا. نابغهی شکنجه شده.
ویژگیهای بتا: دستپاچلفتی، بتا برای دیگری، غیرتی.
ترکیبی از جذابیت مرد آلفا و نقاط ضعف کمیکی که او را «واقعی» میکند. اتفاقا میتوان از او همینرا آموخت، یکی دو نقطه ضعف تصنعی و بامزه و بیمورد برای خودتان جور بکنید و از طریق آنها خودتان را «واقعی» بکنید، مردی که هیچ ضعفی نشان نمیدهد خیلی زود زن را کلافه میکند. من خودم ترس از ارتفاع و همین دستپا چلفتی بودن را جور کردهام.
زنده باد زندگی!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)