بنده کی عرض کردم که شما پذیرا نیستید؟! اتفاقا بر عکس آن را مطرح کردم اینکه شما بنا به گفته ی خودتان تنها قرآن را خوانده اید و در قرآن تورات و انجیل تایید شده اند پس کاملا روشن است که شما تورات و انجیل را قبول دارید ولی پرسش بنده تنها در مورد قرآن بود و اینکه از کجا ایمان دارید که قرآن کتاب خداست؟ و اینکه با وجود تشابهات فراوانی که بین کتاب های آسمانی تورات و انجیل و قرآن است اما تفاوتهای چشمگیری هم وجود دارد.
مگر این کتابها تنها به زبان عبری یا انگلیسی هستند؟! برای نمونه همین قرآن ترجمه ی چینی آن هم وجود دارد! کتاب تورات هم به زبان فارسی ترجمه شده است و با یک گوگل می توانید به ترجمه ی فارسی آن دست یابیدو بنده خودم خیلی خیلی کم عبری می دانم چون زبان بسیار سختی است و بنده هم علاقه ای به یادگیری آن نداشتم ولی خب تورات را به فارسی و انگلیسی خوانده ام. همانطور انجیل را .
همین معیار همسو بودن با سخن خداوند بودن چیست؟ هم اکنون داعش هم مدعی هم سو بودن با سخن خداوند است ، حکومت ایران هم همینطور اسرائیل هم همینطور و از این میان کدامیک هم سو با سخن خداوندند؟ همه ی آنها؟ آیا سخن خداوند نسبی است؟
نه بنده خدا کجا بد زبان است فقط وقتی اسم اسلام می آید از اینرو به آنرو می شود!! شاید اینروزها من کمی آستانه ی تحملم پایین آمده و حساس شده ام . ایشان بسیار انسان نیکخواه و بزرگواری است که تنها دشمنشان اسلام است و مسلمانی!
حضرت امیر فرموده اند هر کس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده ی خویش ساخته است و خب بنده که از ایشان بسیار آموخته ام و باید در برابر ایشان تا آخر عمر متواضع فروتن باشم!