undead_knight (12-27-2013)
Saw (2004) - IMDb
Genre: Horror,Crime,Mystery
Google Translate
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
تازگی ها فیلم 300 نسخه " دوم " رو دیدم . بهم حالت تهوع دست داد . در این فیلم داستان درباره رویارویی یک سرباز آتنی به نام تمستیکلز و یک افسر زن نیروی دریایی با نام آرتمیس هست . در جستجویی که در اینترنت انجام دادم دریافتم که این فیلم تاریخ را ماننند نسخه پیشینش دست کاری کرده.
گویا داستان درباره نبرد هایی با نام سالامیس هست . طبق نوشته های تاریخ نویسان در این نبرد آرتمیس توانست با شجاعت خود ناوگان دریایی ایران را نجات دهد. همچنین وی در این نبرد ها کشته نشد . اما در فیلم شاهد آن بودم که وی کشته شده و نیروی دریایی ایران شکست میخورد . همچنین گویا این فیلم از سرباز ساده تمستیکلز یک ابر قهرمان میسازد و در طرف مقابل آرتمیس را زنی بی خرد و هوس باز معرفی میکند . این در حالی هست که طبق نوشته های تاریخی این سرباز بعد از این نبرد به اتهام وطن فروشی از یونان گریخته و به ایران پناه میآورد.
دلیل این کار چیست؟
چرا از یک فرد بزدل یک ابرقهرمان درست میکنند؟
من با هالیوود رابطه خوبی دلرم اما این فیلم کمال بی شرمیست
Anarchy (05-17-2014),sonixax (05-18-2014),undead_knight (05-17-2014)
ویرایش از سوی undead_knight : 05-18-2014 در ساعت 04:14 AM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (05-17-2014),bilche (05-17-2014),sonixax (05-18-2014),undead_knight (05-18-2014)
راستش برای من کمی پذیرش این رخداد دشوار بود . البت من بینهایت از فیلم ها و ستاره های هالیوود خوشم میآید اما این فیلم بدجور بهم ضد حال زد
sonixax (05-18-2014),undead_knight (05-18-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)