دوستان من میخوام فایلهای .cpp رو روی ویندوز ویستا اجرا کنم نمیشه
باید حتماً visual C++ رو نصب کنم یا کار دیگه باید بکنم؟
حجمش زیاده
دوستان من میخوام فایلهای .cpp رو روی ویندوز ویستا اجرا کنم نمیشه
باید حتماً visual C++ رو نصب کنم یا کار دیگه باید بکنم؟
حجمش زیاده
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
فایلهای cpp یک سری فایلهای متنی ساده هستند شما میتونید از هر کامپایلر c++ ای برای کامپایل و اجراشون استفاده کنید منتها به شرطی که از کتابخانه هایی استفاده کرده باشید که از طریق اون کامپایلر در دسترس باشند یا پیشتر خودتان برایش تعریف کرده باشید .
خود ویژوال استودیو هم میتونید دانلود کنید و رایگان استفاده کنید اگر دانشجو هستید - اگر هم در ایران هستید که همه نرم افزاری مفت تومان
فکر کنم استفاده از کامپایلر بورلند کمکتون بکنه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (10-24-2011)
لینکش رو میدی میلاد جان؟مفتی هست؟فکر کنم استفاده از کامپایلر بورلند کمکتون بکنه .
من الان دارم ویژوال استدیو رو دانلود میکنم،بعد از نصبش باشد فایلها رو داخل خود برنامه اجرا کنم،یا از ویندوز میشه مستقیم کامپایل کرد؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (10-25-2011)
یک زمانی که رایگان بود ، احتمالن هنوز هم هست :
http://edn.embarcadero.com/article/20633
این هم یک سری کامپایلر رایگان دیگه :
http://www.compilers.net/dir/free/compilers/ccpp.htm
در ویژوال استودیو هم شما باید اول یک Solution (راه حل) ایجاد کنید و بعد کدتون رو درونش وارد کنید و سپس کامپایلش کنید .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
ویرایش از سوی Russell : 10-25-2011 در ساعت 09:40 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ویرایش از سوی Russell : 10-25-2011 در ساعت 09:44 PM
فکر کنم پست من را اشتباهی ویرایش کردی راسل جان
فایل obj از object میآید و هنگام زنجیر (link) کردن با کامپایلر بکار میرود. اگر دو تا فایل سورس داشته
باشی، همگردان نخست فایل یکم را به obj کامپایل میکند و سپس از روی آن، سورس دوم را زنجیر میکند.
برای اجرا کردن برنامه نیازی به آن نیست. اگر برنامه روی ویندوز کامپایل شده باشد، خروجی (exe در ویندوز) روی هر ویندوز دیگری کار خواهد کرد و وارونه (لینوکس، ..)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من می خواهم اسمبلی یاد بگیرم ارواح عمه ام
ولی جدی یک سوال اس کیوالی برای یک دوستان پیش آمده من این جا می پرسم
اگر بخواهیم شمار بسیاری تصویر در حدود یک میلیون تصویر را در روی هارد server گذاشته چگونه می شود نرم افزاری نوشت که از روی کلاینت ها تصویرها را جستجو کرد با sqlserver 2005
یک میلیون نگاره را روی دیسک ذخیره میکنیم، سپس روی دیتابیس نشانی آنها را ایندکس میدهیم.
راه نادرست دیگر ذخیره کردن نگارهها روی دیتابیس (blob) است که پیشنهاد نمیشود.
—مزدک بامداد
بهمنیار (11-16-2011)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)