بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ﻫﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺍﻃﺮﺍﻓﺸﻮﻥ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﯼ ﭘﺴﺮ ﺩﺍﺭﻥ ﮐﻪ
ﯾﮑﯽ ﻧﻘﺶ"ﺑﺎﺑﺎﯾﯽ"ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻩ
ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﻧﻘﺶ"ﭘﺴﺮﻡ"ﺭﻭ
ﺩﺍﺭﻩ،یکی نقشه " داداش" داره
ﺟﺎﻟﺒﻪ ﻫﻢ ﺑﺎﺑﺎﺋﻪ ﻫﻢ
ﭘﺴﺮﻩ هم داداشه ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺑﮑﻨﻨﺶ :|
اگر وقتی که کسی را در آغوش میگیرید:
در میان بازوانتان میلرزد
اگر لبهایش بر لبهایتان همچون آتش سوزنده است
اگر بسختی نفس میکشد
اگر در دیدگانش برق و درخشندگی خاص میبینی
همانا دهنتان سرویس است ،
آنفولانزا داره
از دکمه "پ" روی کیبورد خواهشمندیم یه جایی رو برای تمرگیـــــدن خود انتخاب کنه و تو هر کامپیوتری یه جا نباشه.
خو پـــــدسگ خسته شدیم هر سری 1 ساعت دنبالت می گردیم.
در مرکز انتقال خون :
…
در شش ماه اخیر رابطهی جنسی پر خطر داشتید؟
- بله، رفتم خونهی دوست دخترم هر لحظه ممکن بود باباش بیاد خونه (:
هیچ چیز را چشم بسته قبول نکنید
"حتی سخنان بزرگان را"
بزرگمهر که می گفت
پِگاه خیز باش تا کامروا شوی
دروغ می گفت، باور نکنید
در فامیل ما، پِگاه خیز ها
یا کله پز شدند یا نانوا !
نگارش امروزینتر آن: «تا پِگاه بیدار باش تا کامرا شوی»
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دادن قلب نشونه عشق نیست:)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
iranbanoo (02-22-2013),Mehrbod (02-22-2013),Russell (02-22-2013),undead_knight (02-12-2014),yasy (02-22-2013)
iranbanoo (02-22-2013),Russell (02-22-2013),undead_knight (02-22-2013),yasy (02-22-2013)
یه پسر بسیجی به آخونده میگه: حاج آقا باد زد دامن یه دختر رفت بالا، یه چیزی دیدم اندازه یه قنوت... چیکار کنم از یادم بره ؟؟؟
آخونده میگه برو استغفار کن.
یک ماه بعد پسره میاد میگه: حاج آقا هنوز از یادم نرفته، چیکار کنم ؟
آخونده میگه: برو مادرجنده یک ماهه ریدی تو نمازم، هر وقت قنوت میرم یادِ دختره میوفتم
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)