http://gomnamian.blogspot.com/2011/12/blog-post_29.html
پژوهشی در باب فرقه مخوف شمقدریه(که معقدند شمقدر امام یازدم است) و رد سم(!) شمقدر در تغییر مسیر اسلام....!
خلاصه:
حضرت شمقدر (س) کیست؟ شمقدریه چه کسانی هستند؟ داستان و استناد امامت شمقدر؛ احادیث امام نقی درباره شمقدر؛ خیانت حضرت شمقدر و مقطوع النسل کردن امام حسن عسگری؛ چرا امام حسن عسگری، فرزندش را از ترس شمقدر در چاه جمکران مخفی کرده اسـت؟!
شمقدر (س) کیست؟!
شمقدر، شتر مقدس حضرت امام نقی(ع) است که بسیار نزد امام نقی محبوب و عزیز بود. امام تقی (ع) به عنوان کادوی تولد امام نقی، شمقدر را که شتری شیرخواره بود برای امام نقی خریداری کرد و امام نقی با توجه به افسرگی شدیدش، به این شتر دلبستگی خاصی پیدا کردند و تا آخر عمر امام نقی، با ایشان زندگی کردند.
از امام نقی دو حدیثی وجود دارد که می فرماید:
"هر کس شمقدر را آزار دهد، رسول الله را آزار داده است."
و یا امام نقی در جایی فرموده اند:
قال النقی:
"یا شمقدر ... انت منی وانا منک ...
ترجمه : ای شمقدر! تو از من هستی و من از تو هستم "
چرا پیروان مذهب شمقدریه معتقدند که شمقدر، امام یازدهم است؟
اساس و پایه آیین شمقدریه، بر حدیثی از امام نقی استوار است که فرمودنه اند:
"هر آنکس که من مولای او هستم، پس شمقدر مولای اوست»"
البته عباسیون و شعیان معتفدند که امام نقی کمی مست بوده اند و تنها می خواسته اند دوستی و نزدیکی خود به شمقدر را به صحابه گوشتزد کنند و منظور امام نقی این نبوده که شمقدر را امام بعدی خود اعلام کنند.
اما شمقدران (پیروان شمقدریه) معتقد هستند که امام نقی هیچگاه آب انگور نمی خورده و هیچگاه سیاه مست نمی کرده که بخواهد چنین سوتی بدهد.
افسار مقدس شمقدر:
از امام نقی حدیثی نقل شده که می فرمایند:
"انی تارک فيکم الثقلين ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا: بشکه انگور و افسار شمقدری".
يعني : من در ميان شما دو چيز گرانبها مي گذارم ، تا به آن چنگ زنید و گمراه نشوید: اين دو چيز گرانبها عبارتند از: بشکه شراب انگور من و افسار شمقدر"
معراج امام نقی به همراه شمقدر:
بعد از اینکه خلیفه عباسی از امام نقی طلب معجزه کرد و گفت اگر امام هستی باید بتوانی معجزه کنی، امام نقی مدهی شد که به همراه شمقدر به آسمان هفتم معراج کرده است و شمقدر نیز به عنوان شاهد، در دربار خلیفه عباسی حاضر و شهادت داد.
خیانت حضرت شمقدر و مقطوع النسل کردند امام حسن عسگری
نقویون معتقدند که شمقدر مسول مقطوع النسل شدن امام حسن عسگری هستند و می گویند زمانی که امام حسن عسگری پشت یک درب بوده است، به در لگد زده و بیضه های امام حسن عسگری در اثر این ضربه، منفجر شده و امام حسن عسگری فاقد فرزند است.
همچنین گفته می شود امام حسن عسگری از ترس شمقدر فرزند خود را در چاه جمکران مخفی کرده است.
چگونگی امامت شمقدر بعد از شهادت امام نقی:
بعد از اینکه امام نقی در پی توطئه خلیفه عباسی به شهادت رسید، برخی از اصحاب به استناد حدیث مذکور به گرد شمقدر جمع شدند و شمقدر خود را امام یازدهم خواند، اما امام حسن عسگری که بسیار عصبانی شده بود، شمقدر را خائن به اسلام دانست و لشکریانی جمع کرد و به شمقدر و اصحابش حمله کرد.
گفته می شود شمقدر و اصحابش از ترس امام حسن عسگری به صحرا فرار کردند و البته برخی از تاریخ نگاران می گویند امام حسن او را در میدان مرکزی سامرا کشته است.
فرزندان حضرت شمقدر(ع):
بسیاری از مراجع تقلید، مقام معظم رهبری، حضرت امام خمینی و دیگر بزرگان دین اسلام، همه از فرزندان حضرت شمقدر محسوب می شوند.
همانطوری که می بنیید امام نقی کینه شتری شدید دارند که به صورت ژنتیک از حضرت شمقدر به ارث برده اند.