(من در حالتی که دستهاو رو به شکل ضربدری برای محافظت جلوی عضو فاخرم گرفتم)
من از این جستار رفتم و هر گونه حضوری رو هم در اینجا تکذیب میکنم.
امیر گرامی اگر از این چیزها لذت میبرید ، اطرافیان شما باید در قرار گرفتن در یک مکان با شما احساس خطر کنند ، اگر در زندگی واقعی من کسی را ببینم چنین چیزهایی دوست دارد احتمالا از پلیس کمک خواهم خواست که ببیند این شخص کسی را در زیر زمینش زندانی نکرده و شکنجه نمیکند!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (02-28-2013)
Anarchy (02-27-2013),Mehrbod (02-27-2013),sonixax (02-28-2013),undead_knight (02-28-2013),yasy (02-28-2013)
در عالم سكس و bdsm به این میگویند cbt یعنی cock and ball torture . فقط كافیست cbt را جستجو كنید تا از ساده ترین (لگدمال كردن) تا دهشتناك ترینش (نصف كردن با تیغ از وسط به شكل طولی) پیدا كنید .
و تمام اینها كه در اكثر موارد قبل از عكسبرداری عضو مورد نظر را بی حس میكنند برای پول دراوردن است . هیچ كدام اینها وحشتناكتر و دردناكتر از بلایی كه در كهریزك و گوانتانامو و اشویتز و ... بر سر مردم آورده اند و میاورند نیست .
+كدوم عكس آنارشی رو بدحال كرده ؟ :دی
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
بدحال که نه، اما خب یه چیزی تو مایه های چندش و اینا بود!!
عکس که تو این پست هست!!
sonixax (02-28-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (02-28-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)