Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (08-14-2013),Russell (08-13-2013),Soheil (08-13-2013),sonixax (08-13-2013),undead_knight (08-13-2013)
ضمن تائید صحبت های داریوش گرامی باید بگم فیلم مجلس بسیار مفرح و لذت بخش بود:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
And laugh
Anarchy (08-14-2013),sonixax (08-13-2013),undead_knight (08-13-2013)
Anarchy (08-14-2013),Dariush (08-13-2013),undead_knight (08-13-2013)
چطورید دوستان؟
چندیست شب نشینی و سبح نشینی نکردیم اینجا !!
اینقدر داستان مجلس جالب بوده؟
چند وقت است پارازیت تمام کانالهایِ فارسی ما را به فنا داده، صدا و سیمای آغا هم که حال ما را بهم میزند، اینست که از اخبار سیاسی دنیا بیخبر شدهایم.
حالا جدی در تیریبون مجلس گفتند «دلتمالکش»؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (08-14-2013),Dariush (08-13-2013),Soheil (08-13-2013),sonixax (08-13-2013),undead_knight (08-13-2013)
به این زودی گرما آنجا تمام شد؟! بعد میگویید هوای اروپا و آلمان فلان است و بیسار است! اینجا ما تا اواسطِ پاییز هم باید با گرما دست و پنجه نرم کنیم.
منم بد نیستم به لطفِ اسباغیتی اعظم میلاد جان.
بهتر از قبل نیستم، بدتر از بعد هم به گمانم نباشم! فقط این تلاشهای اخیرِ ما برای خروج از یک نواختی با شکست مواجه شد! گرفتاریها هم که تمامی ندارند، همچون آن اژدهای هزار سری که با بریدنِ هر سرش، دو سرِ دیگر جایش بیرون میآیند(اسمِ لعنتیاش را به خاطر نمیآورم)!
مخلصیم راسل جان. خودت خوبی؟ ایامِ درس و دانشگاه در آستانهی آغازش است و مرا شور و شوقِ گذشته با حسی نوستالژیک فرا میگیرد ولی زهی خیالِ باطل که دانشگاهی که دانشگاه باشد رویایی تعبیر نشده باقی خواهد ماند!
یک چیزی میگوییم، یک چیزی میشنوی راسل جان! دستمالکش که گفتند هیچ، بزرگی، یکی از نمایندگانِ لُر میگفت با وزرایی که پررو بازی درآورند با چماقِ لُری برخورد میکنیم! بعد هم میگفت بعضی از این وزرا را باید با سرم ببریم در ساختمانِ وزارت کار کنند! «دوباره میخواهید آقازادههای دلهدزد مثل مهدی هاشمی را بیاورید بر سرکار آقای روحانی» و خیلی چیزهای دگر! از گوشه کنارهای مجلس هم فحش و بد و بیره همینطور سرازیر بود! کافی بود اندکی گوش را تیز کنید تا «خفه شو»، « تو بشین سر جات » و.... را بشنوید. طویلهایست برای خودش انصافا!
And laugh
Anarchy (08-14-2013),Dariush (08-13-2013),Fiona (08-15-2013),sonixax (08-13-2013),undead_knight (08-13-2013)
حدس بزن چه شده؟ چند قسمت از بیگبنگ تئوری را همراه با پسر داییم دیدم، عاشقِِ شلدون شده، هر روز زنگ میزند که قسمتهای جدیدش را دانلود کردهام یا نه تا بپرد اینجا و تماشا کند! با اصرارهای او تا پایانِ فصلِ سوم را دانلود کرده و با هم دیدهایم وگرنه اگر او نبود شاید الان تازه فصلِ یک را تمام کرده بودم!
این حسِ رخوت قدری طبیعیست راسل جان. تابستان آدم را بدجوری بیحال میکند. من در این مدت هتا نتوانستم زیر کولر هم بیست صفحه کتاب در یک روز بخوانم!
آری :
دانشگاهی که دانشگاه نباشد، دانشگاه نیست
And laugh
Anarchy (08-14-2013),Russell (08-13-2013),sonixax (08-13-2013),undead_knight (08-13-2013)
من خودم ماهی یدونشو دانلود میکردم این پسرعموت روی دست من بلندت کرده ها:))
اظهار نظر های شلدون در مورد چیزهای ماورایی یا احساسی گاهی وقت ها خیلی باحاله:))
لئونارد هم یک جمله معروف دربارش داره:
Leonard
Oh, Penny. You don’t want to get into it with Sheldon. The guy is one lab accident away from being a supervillain.من قبلا فقط با بهار این مشکل رو داشتم الان تابستونم بهش اضافه شده،همه گیر هست!؟:))این حسِ رخوت قدری طبیعیست راسل جان. تابستان آدم را بدجوری بیحال میکند. من در این مدت هتا نتوانستم زیر کولر هم بیست صفحه کتاب در یک روز بخوانم!
آری :
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 75 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 75 مهمان)