فکر کردم رای می آرم با این آواتار دانشیک .. کاش واسه دل ِ بی باک جونم که شده اون اواتار سکسی رو می ذاشتم.. . کی بشه این دو سه روزم بگذره از شرش خلاص شم .. یه چنتا آماده کردم هم خوشگلاً هم باب ِ دلن
فکر کردم رای می آرم با این آواتار دانشیک .. کاش واسه دل ِ بی باک جونم که شده اون اواتار سکسی رو می ذاشتم.. . کی بشه این دو سه روزم بگذره از شرش خلاص شم .. یه چنتا آماده کردم هم خوشگلاً هم باب ِ دلن
واااااااای آناراشی بنده اسپاگتی .. این دوره کلاه رفت سرش :)) آخرش زد صندوقا رو به نشانه اعتراض له و لورده کرد
دوستان گویا همگی رفتهاند افطار، قبول باشد
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (08-01-2013),Dariush (08-01-2013),Soheil (08-01-2013),sonixax (08-01-2013),undead_knight (08-01-2013)
دوستان در این لحظاتِ ملکوتی و آسمانی، فراموش نکنید ما را دعا کنید، اسپاگتی در این مواقع خیلی بیشتر به دعای بندگاناش گوش میکند، نقل است از عبدالاسباقطی در کتابِ «اصولِ کافی برای پختِ اسپاگتی» که پیامبرش گفته در این مواقع، اسپاگتیِ اعظم درِ دیگِ خود را باز میکند تا امتاش بتوانند با او راحتتر راز و نیاز کنند...
خلاصه دعا را فراموش نکنید دیگر.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (08-01-2013),Russell (08-01-2013),Soheil (08-01-2013),sonixax (08-01-2013),undead_knight (08-01-2013)
نقل است از منابع معتبر که مستحب است افطار را با اسپاگتی و شراب بیاغازید.
Anarchy (08-01-2013),Dariush (08-01-2013),sonixax (08-01-2013),undead_knight (08-01-2013)
من به یک مورد عجیب برخورد کردم! اینکه چرا بازدید کننده ها از پروفایل من اینقدر تعدادشون زیاد هست؟! (8000 تا!) در حالیکه هیچ کس این اندازه نیست و کاربرهای قدیمی از جمله میلاد و مهربد و راسل و ... تقریبن نصف این مقدار بازدید کننده دارند.
غلط نکنم نصف این بازدیدها از طرف برادران گمنام انجام شده!
آخه این همه کاربر چرا من؟!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
خاموش کردن آنتی ویروس سرعت را به طرز وحشت ناکی افزایش میده فروریزش هم دیگه نداره مرورگر.. البته فکر کنم برای سیستم خطرناک هست.
جنابان آندد سانیکساز تئودور هنگام سحری آن می شوند و بعد
جنابان راسل آنارچی داریوش بی باک کافر_مقدس هنگام افطاری آف.
حجکم مقبول و سعیکم مشکور ... دور دور رفتن به طواف آستان قدس حضرت اسپاگتی قبول باشد انشاالاسپاگتی.
Anarchy (08-02-2013),Soheil (08-02-2013),sonixax (08-02-2013),undead_knight (08-02-2013),کافر_مقدس (08-03-2013)
هماکنون 4 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 4 مهمان)