چقدر شماها دنبال دنیای آرمانی هستید. من دنیا رو همینطور که هست دوست دارم ( البته نه تو کشورهای بدبخت بیچاره مثل ما). فقط مشکل یه کم بی پولی هست اگر بی پولی و فقر نبود همه چی عالی بود برای همه.
کلا به نظرم تا اینجا خوب پیش رفتیم، در هر زمانی روش زندگی آدمها بهترین روش هست نسبت به قبلش، چون دایم در حال پیشرفت و بهبود هستیم، هر چی جلوتر میریم بهترتر میشیم. (البته بازم نه کشورهای بدبخت بیچاره مثل ما :D ) الان خانواده خوبه. نه چندان موفق ولی بهتر از روشهای امتحان پس نداده و تخیلی هست. شاید زمانی خوبخود جوامع بر اثر بهبود روش زندگی به سمت زندگی انفرادی و بی خانواده برن. چون انسان دایم دنبال بهترین شیوه هست و بهترین شیوه رو هم نمیشه بی تجربه و ناگهانی بهش رسید بلکه به مرور و با کلی امتحان پس دادن و اطمینان از موفقیتش خواه ناخواه بهش میرسیم.
چون مدلهای دیگه رو هنوز ما امتحان نکردیم نمیتونیم به راحتی قضاوت کنیم در مورد خانواده، روشهای بهتر زندگی هم به مرور زمان قابل جایگزینی هستن، نه یکدفعه و ناگهانی.
میلاد میگن نیاز به پدر و مادر حسی هست که جامعه در آدم ایجاد میکنه. اگه شخصی در جامعه ای قرار بگیره که همه بی پدر مادر باشن و خانواده مفهومی نداشته باشه و همچنین محبت پدر و مادر، کسی هم فکر نمیکنه کمبودی داره. و یه امر طبیعی محسوب میشه. البته اون جمله من به معنی موافقت با همچین سیستمی نیست. فقط راهکار دادم. :Dنوشته اصلی از سوی sonixax
داشتم فکر میکردم اگه قرار باشه مثلا کل دانش روز رو وارد مغز انسان ها کنن اوضاع از امروز خیلی خطرناک تر میشه...یعنی کافی متولیه این کار بخواد سواستفاده کنه و مثلا مطالب خاصی رو وارد کنه و بعضی رو وارد نکنه...یا مثلا دار و دسته اسلامگرا اگه این رو داشته باشن دیگه نونشون تو روغنه...نیازی به مدرسه اسلامی و رادیو تلویزیون و این چیزا ندارن...راحت کلی طرفدار و مرید جمع میکنن!!!
یه چیز دیگه هم هست که اگه به فرض اطلاعات متضاد یا متناقضی وارد مغز شد که این چطوری میخواد کار کنه؟ یعنی اون وقت اصلا شخصیت انسان چی قراره از آب در بیاد؟
اوووه راست میگید ها ، از این زاویه نگاه نکرده بودم ! پس همون بهتر که چنین امکانی هیچوقت به واقعیت تبدیل نشه !
ولی جدی شاید الان این موضوع برای خیلی ها مضحک به نظر بیاد ، ولی به نظرم دیگه هیچ چیزی بعید و ناممکن نیست . به خصوص برای ما که امکانات سده ی 21 میلادی رو با سده های پیشین با هم دیدیم و خوندیم و مقایسه کردیم
گرچه گمون نکنم این اختراعات و اکتشافات در یک سده ی آینده یا لااقل در زمان حیات ما رخ بده
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
نیاز به حامی الزامی هست نه نیاز به پدر و مادر. چون بچه ضعیف و آسیب پذیر هست به یک حامی نیاز داره تا ازش مراقبت کنه. به هر دوتاشون هم نیاز نداره. فقط یکیش هم باشه کافیه.نوشته اصلی از سوی sonixax
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)