در سرزمینی که طرف خیلی ساده و صمیمی به شما میگوید که ترک خر است، لر الاغ است، رشتی بیخایه است، قزوینی بچهباز است... چه انتظاری دارید گرامی؟ گویا هنوز قبحِ چنین سخنی که من از یهودی یا عرب بیزارم (که خیلی ساده چند صد میلیون تا یک میلیارد انسان را در بر میگیرد) و قضاوت در مورد افراد برپایه نژاد، قوم یا مذهبشان، ناشناخته است. البته برای ما آشناست این سخنان، چرا که بالاخره هرچه باشد رهبرانِ کشورمان خودشان از نژادپرستانِ قهار هستند اما دوستان بدانند برای بیانِ این سخنان در دیگر جاها نیاز به شهامتِ بیشتری برای پذیرفتن عنوانِ نژادپرست دارید، چرا که احتمالا عواقبی در انتظارتان خواهد؛ حالا فعلا در ایران که هستید استفاده بکنید.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
خوب خوشتان نمی آید دیگر.....
حتما دلیلی برای خود دارید.هر چه از دهانتان بیرون بیاید که هیچ ولی خوب چه ایرادی دارددست بگذارید بر روی زخم تاریخی شان و بگویید اینجا را اشتباه میکنید ویا اینجا را موافقم.
حالا مثلن اگر حتی اسم عرب را نیاورید و از گل نازک تر به آنها نگویید فرد انسان دوستی هستید؟
من باید از این جمله ی شما یک نمونه ی خوشنویسی شده بگذارم بر سر در خانه و محل کار و هر جا که میشناسم.
خیلی حرفه.....
شراب اولی تر ...
sonixax (06-30-2013)
قضاوت از روی نژاد یعنی مبنای قضاوت نژاد و ابا و اجداد طرف باشد نه خود فرد.
اینکه مشخص شود کردها از خود راضیتر باشند برای مثال دلیل نمیشود که، همه کردها از خود راضیتر از همه غیر کردها هستند.همینطور هم دلیل نمیشود که علت از خود راضی بودن آنها نژاد آنهاست.مثلا در آمریکا اکثر زندانیان سیاهپوست هستند.این معنیش این نیست که سیاهپوستی علت تبهکاریست،میدانیم سیاه پوستان وضع مالی بدتری دارند و پدرانشان وضع مالی خوبی نداشتهاند و بصورت برده به آنجا آمدهاند و سیکل فقر و جرم و... تکرار شده،اینها دلایل بسیار معقولتریست تا برویم دنبال ژن و پاکسازی و اتهام نژادی.
همانطور که گفتم یهودستیزی موردی بسیار وخمیتر از این سوگیریهایِ نژادیست و یک نوع بیماری روانیست.میخواهید متوحه تفاوت شدت شوید به هلوکاست نگاه کنید.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
میلاد جان من با ترک ها زندگی کرده ام.بزرگان فامیل از اینکه من ترکی بلد نیستم شماتتم میکنند!عمدتا ترکها پارسها را سفیح و جلف میدانند.اما اینها هیچ کدام برایم آزار دهنده نیست چرا که برداشتهای قبیله ای مختص جهان سوم بیش از این هم نمیرود.
مشکل اینجاست که این تنفر ها بشود یک ایدئولوژِی و یک ابزار خطرناک برای دشمنی با یک ملت,قومیت و یا مذهب...
شراب اولی تر ...
الان درد شما اینجا چی هست؟ اینکه نمیتونید هولوکاست رو انکار کنید؟ شما اصلا چه اطلاعاتی در مورد جنگ جهانی دوم دارید؟ رودلف هاس را میدانید که بوده؟ نبرد برلین بین چه کسانی اتفاق افتاده؟ اردوگاه برگن بلسن کجا بوده؟ شما سند جدید ارائه کنید ، تاریخ موجود را رد کنید با سند و مدرک کسی جلوی شما را نمیگیرد در هیچ جا ، ولی از روی باد معده فقط بگویید که همه چیز دروغ است با شما برخورد میشود!
"A Land without a People for a People without a Land"
من که درد خاصی در خود حس نمیکنم اما باز شما را شور صهیونیستی گرفت گویا!
من کجا حرف از انکار یا تایید هلوکاست زدم؟بحث از نژاد پرستی شد گفتم هر انتقادی مصداق نژاد پرستی نیست!
ضمن اینکه بارها گفته ام من به شخصه اصلا هلوکاست برایم چندان مهم نیست که بخواهم بر آن مبنا یهودیان را سبک سنگین کنم.فکر هم میکنم به حد کافی امتیاز جمع کرده اند که دیگر هلوکاست را به میان نکشند.
باری هر وقت ما اصولا انکارش کردیم شما هم از روی باد معده نفیش کنید......
شراب اولی تر ...
sonixax (06-30-2013)
sonixax (06-30-2013)
هماکنون 6 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 6 مهمان)