Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
اینو نمیدونم ولی قانونی هست که پسران با رتبه های خیلی بالاتر از دختران قبول میشوند. یعنی سهمیه نرینگی وجود دارد برای ورود به دانشگاه.
وای آنارشی یعنی اطلاع نداری که هر سال به رشته هایی که دختران حق تحصیل در آنها رو ندارن اضافه میشه؟ خیلی از رشته های مهندسی دانشگاه اهواز دیگر دانشجوی دختر نمیپذیرد.
Anarchy (07-27-2013)
دیوانگی که تنها معنای فیزیولوژیک و یا اصلا علمی ندارد! دو معنا برای آن متصور است، یکی کسی که رفتار یا افکارش متمایز و به خصوص متضاد با هنجارها و عرفهای جامعه است و معنای دیگر کسیست که مغزش از لحاظِ فیزیولوژیک دچارِ ناهجاری شده. من دیوانگی در معنای نخست را بیشتر میپسندم چرا که دومی یکنوع بیماریست و من هیچ دوست نمیدارم دیوانگی را در ردهی بیماریها به حساب آورم.
---------------
با امید به شبی خوش و زیبا برای شما دوستان، مدتی تقریبا کوتاه در خدمتتان نخواهم بود. از کوروشِ گرامی هم پوزش میخواهم که قرار بود آن ویدئو را آخرِ هفتهی پیش تحویل دهم، اما وقت نشد متاسفانه و البته بیتجربگیِ من در این زمینه هم باعث شد کار برایم سخت شود، اما حتما آن را در بدوِ بازگشتام منتشر میکنم. خوب و خوش باشید دوستان، تا آنموقع
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
روزگاری است که سودای بتان دین من است ....
این مستند رضاشاه چه قدر زیبا و البته حال گیرانه بود
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (07-27-2013)
این امامزاده ها هم بدجوری رو مخ هستند. آخه هر جای درست حسابی برای تفریح و گردش هست یه امامزاده اونجا رو مصادره کرده. اینجاست که میفهمی اسلام ایران رو به چه گندی کشیده. من پیشنهاد میکنم یه روز خاکستر همه این امام زاده ها رو برداریم به یه جای خاص منتقل کنیم تا اونایی که اعتقاد دارند برن اونجا زیارتشونو بجا بیارن. اینطوری میتونن همه امامزاده ها رو هم با هم زیارت کنند و ثواب چند برابر ببرند.:)) برای محلش هم پیشنهاد من کویر لوت هست.
ویوی جان این طوری که نمیشه...نمیدونم و اطلاع ندارم که نمیتونه مبنای استدلال به این بزرگی از طرف شما باشه !!
این سهمیه نرینگی که میگید رو من فقط 7 سال پیش در دو سه رشته میدونم که اعمال شد...شما حالا بفرمایید تو چند تا رشته هست و نهایتا جلوی ورور چند تا دختر رو میگیره؟
اون رشته هایی که دخترها رو راه نمیدن چند تا و در چه شهرهایی هست و نهایتا جلوی ورود چند تا دختر رو میگیره؟
آماری و مستند صحبت کنید تا نتیجه درستی بشه گرفت...
یک سر و هزار سودا .. جناب راسل گفت این یک اخطار کتبی است دفعه ی برخورد می شود جناب سانیکساز همین که آنلاین شدند تنها برای استفاده از یک کلمه اخطار ِ قرمز دادند از روی قوانینی که هنوز به تصویب نهایی نرسیده است .. چه ؟؟ ولی حدس می زنم چرا جناب سانیکساز به من اخطار قرمز داده اند چه که اگر به قانونی بودند کار بود جناب راسل هم می توانست قانون را اجرا کند .. . شاید هم برخی مدیران تیغشان بیشتر می برد.
دوست گرامی قوانین قرار است اصلاح شوند، قوانین قبلی موجود و در حال اجرا هستند که در آنها توهین شخصی و استفاده از کلمات رکیک ممنوع است، در وضع بیقانونی بسر نمیبریم که.
این قوانین تنها برای شما نیست، کاربرانی قبلا به خاطر موارد شدید همین مورد خاطر اخراج شدهاند.مسالهیِ شخصی نیست و قانون قرار است برای همه اجرا شود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 41 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 41 مهمان)