عجب.
خوب بگویند که چه ؟ خامنه ای و ریچارد داوکینز هر دو سرما که می خورند Adult Cold مصرف می کنند حالا داوکینز باید بخاطر اینکه یک اسلامیست ِ آزادی ستیز مصرف می کند او هم صرف نکند ؛ بی خدایان و با خدایان در اصول با هم مشکل دارند و بقول معروف آب شان در یک جوی نمی رود ولی در فرع شاید هم داستان باشند که ابن هم اتفاقاً خیلی منطقی است .
من تا حالا هیچ موردی ندیدم که مردی آسیب دیده در نتیجه مستقیم خواسته های فمنیسم . میان میگن یه مرد و زن دعوا کردن. هر دوتاشون کتک خوردن. بعد اومدن مرده رو سرزنش کردن. همش تقصیر فمنیسم هست. اینم منطق شما. تا حالا هر چی دیدم تو همین مایه ها بوده. در ضمن منظورم این بود که مرد مسلمون گور به گورش هم کنن باز زن ستیز باقی میمونه. میخواد همیشه زن برده و مطیع باشه. و هیچ حقی هم نداشته باشه. چه مرتدش چه آخوندش در این زمینه هیچ فرقی ندارن باهم.
من کلا تاپیکای زن ستیزانه رو باز نمیکنم. نمیدونستم پاتوق شب نشینی هم جز این دسته محسوب میشه.
سوز و گدازِهای اینچنینی تنها موجبِ خندیدنِ ما میشوند بانو. شما به طور مشخص چیزی جز جیغ و داد، که از سنتهای حسنهی فمنیسم است، کار دیگری نکردهاید، پس اگر نمیتوانید پاسخ دهید، حداقل میتوانید نخوانید تا حداقل فشارخونتان دچارِ مشکل نشوند.
از جملهی جیغ و دادهای شما همین است که انتقادِ واپسگرایانِ اسلامی به فمنیسم را که چیزی جز دستاویزهای اسلامی ندارند، با انتقادهای ما که از جایگاهِ انسانی و اخلاقی و برخاسته از خود فمنیسم است را در یک گروه قرار میدهید بدونِ توجه به اینکه میشود مسلمان بود و همزمان فمنیست هم بود مثلِ حاجیه خانوم شیرینِ عبادی که مقلدانِ شیخ منتظری تشریف دارند.
دستاوردهای فمنیسم هم زیاد هستند که در تالارِ زنامرد به وفور یافت میشوند که خب باز پیشنهاد میشود برای سلامتیِ خود آنها را نخوانید.
میدانم شما مترجمِ برجستهای هستید که میتوانید سخنانِ دیگران به فرمِ دلخواهِ خود ترجمه کنید. من همانجا فراموش کردم که بگویم شاهرخِ حقیقی (که دقیقا کلامش این بوده انتقادهای نیچه از فمنیسم ...) اشتباه میکند چرا که نیچه از فمنیسم انتقادی نکرده بلکه از Feminisation انتقاد کرده که معنایی شبیه به زنانگی است که امیر هم پیرامونِ آن جستاری دارد در تالار زنامرد. پیرامونِ نیچه و فمنیسم هم کتابها و مقالاتِ زیادی نگاشته شده که میتوانید بدانها مراجعه کنید که اگرچه آن زمان اساسا فمنیسم وجود نداشته، همان ایدههایی که در ذهنِ روشنفکرانِ آن دوره بوده ، بطوری که همانها از شعارهای اساسی فمنیسم امروز است، مورد انتقادِ نیچه بوده. حالا دوباره ترجمه کنید و جک بگویید ببینم چه میکنید>>>ترجمه میکنم:فمنیسم=زنان
nice joke :)))))
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 46 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 46 مهمان)