با درود .. چگونه می شود کتاب های بوک ریدر گوگل را دانلود کرد دوستان ؟؟
با درود .. چگونه می شود کتاب های بوک ریدر گوگل را دانلود کرد دوستان ؟؟
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
بله فرزندم هست
چون پسر هست باید همسرم اقدام کند و بخاطر مشغله های کاری اش موکول کرده به بعد ماه رمضان
+
نمیدانم این موضوع ربطی به ترس الان او دارد یا نه ولی خب مطرح میکنم:
چون چندین سال پیش برادرم در کودکی بر اثر حادثه ای فوت کرده بود همیشه احتیاط میکردم در مورد فرزندم، مخصوصصا زمانی که باید حمام میکرد
هنوز چند ماه نداشت،یک روز یکی از اقوام نزدیک با اصرار ،او را حمام برد بعد از دقایقی هراسان بیرون آمد نمی دانیم چه کرده بود که باعث خفگی بچه شده بود سریع او را رساندیم بیمارستان و چند ساعتی گذشت تا به حال اولیه برگشت
از آن زمان به بعد همیشه از حمام می ترسید و گریه میکرد
شاید ربط داشته باشد به ترس الان او..
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
چه جمعیتی امشب جمع شده، فکر کنم از صدقه سری این بحث های زن و مرد باشه ها:)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
امیدوارم شبِ خوبی داشته باشید دوستان.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (07-25-2013),meaning (07-25-2013),Russell (07-25-2013),sonixax (07-25-2013),undead_knight (07-25-2013)
درود داریوش جان، چه خبر؟
سفر نرفتی؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
درود.
خیر راسل جان، هنوز نرفتم چرا که یکی دوتا از دوستانم تصمیم گرفتهاند با من بیایند و من منتظرِ آنها هستم. احتمالا انتهای هفتهی پیشرو خواهم رفت. خودت چند و چونی راسل جان؟هرچه میکوشم این فیلم The Wire را ببینم، زمان نمییابم و با ایمان به اینکه سریالِ برجستهایست و با توجه به توصیههایی که کردهای، اما همچنان نتوانستم بیش از درآمدش را ببینم. یک مشکلِ دیگری که دارد، زبانِ انگلیسی بسیار عامیانه و خاصیست که در این سریال استفاده میشود که من چندان بدان عادت ندارم و گاها ناچار میشوم از زیرنویس بهره بگیرم.
And laugh
Anarchy (07-25-2013),Russell (07-25-2013),sonixax (07-25-2013),undead_knight (07-25-2013)
من هم بد نیستم، البته از مسافرت گفتی ما را هم کمی هوایی کردی.
داریوش جان زیر نویس لازم است برای این سریال، همانطور که گفتی زبان و رفتار کوچه خیابانی سیاه پوستان آمریکا برای خودش یک پدیدهیِ جالب و مستقل است و فرهنگیست برای خود.من هم اولش فهمش برایم سخت بود ولی با جلو رفتن داستان همزمان اصطلاحات را هم بیشتر متوجه میشوی و در آخر تقریبا بدون مشکل متوجه میشوی که که میگویند.
جالبی کار این است که بسیاری از جنبههایِ آن از بازیگران گرفته تا محل فیلمبرداری و زبان و... کاملا واقعیست.من چند ویدئو درباره آن و مصاحبه بازیگران دیدم، برخی از اینها خودشان دارند تقریبا نقش زندگی واقعیشان را بازی میکنند و داستانی دربارهیِ زندگی واقعی شهر است.
پیشنهاد من این است که سر فرصت مثلا همان شب هنگام وقتی آزاد هستی پشت هم چند قسمت را و از ابتدا تماشا کنی، چون در واقع یک داستان طولانیست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
وای که چقدر احساس خستگی میکنم): به امید روزی که ایران آزاد بشه از بند آخوندها و با دوستان دفترچه بریم کلوپ شبانه آب جو بزنیم تو رگ(:
مرا اگر رها کنی تا فردا همینطور پیرامون سفر سخنِ چامهگون میگویم از بس که بدان عشق میورزم. سفر هرچه دورتر باشد عشقِ من بیشتر خواهد شد. در حالِ حاضر حقیقتاش خوشیای بیش از مسافرت نمیشناسم. سفر همچون یک جدایی و بدورد از یک سکون و انتها و پیوندیست به آغازی ناشناخته که تلاش برای تطبیقِ آنچه پیش از بودن در آن متصور هستیم با آنچه در واقعیت رخ میدهد بس لذتبخش است؛ آن هیجان و صبر و انتظار برای رسیدن، دیدن، شنیدن، بوئیدن، آن غرقگشتگی در تازگیهایی که گاه اگرچه بد است، اما بوی تازگیاش میتواند تا مدتی که شما آنجا هستید، چهرهی بدش را پنهان کند، آن فاصله گرفتن از روزهایی که من را در خود تعریف میکردند تا رسیدن به روزهایی که من آنها را در خود تعریف میکنم، آن حس تازهای که پدید میآید، چنانکه گویی خورشید به گونهای دیگر میتابد، ماه سیمایی دگر یافته و از آسمان ندایی دیگر به گوش میرسد ... تمام اینها و خیلی چیزهای دیگر مرا برای سفر رفتن همیشه مشتاق میکند. به شما و دوستانی که میخواهند از سفرهای خود لذت ببرند، پیشنهاد میکنم کتابِ «چین و ژاپن» از نیکوس کازانتزاکیس را بخوانند. راستی تا یادم نرفته بگویم که نیچه هم بسیار اهلِ سفر کردن بود و شاید بتوان او را به سببِ سفرهایی که همیشه میرفت و اینکه تقریبا بیش از یک سال در جایی ساکن نمیماند، او را به سانِ «آواره» ای دید که تنها «سایهاش» همسفرش است :
And laugh
هماکنون 57 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 57 مهمان)