یکی از مشکلات انجمن به نظرم این هست که زود log out میکنه ، مثلا یک جواب طولانی داری مینویسی و وقتی میخواهی پست کنی میبینی که از انجمن خارج شدی ، این رو نمیشه تغییر داد؟
یکی از مشکلات انجمن به نظرم این هست که زود log out میکنه ، مثلا یک جواب طولانی داری مینویسی و وقتی میخواهی پست کنی میبینی که از انجمن خارج شدی ، این رو نمیشه تغییر داد؟
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (07-09-2013)
نه اون تیک رو هم دارم ، ولی باز log out میشم
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (07-09-2013)
چند سوال ممنون میشم راهنمایی کنید(به دلیل سرعت پایین اینجا مطرح میکنم )
_وقتی در جستاری پیکی ارسال میکنیم میتوان فهمید؟(مثلا بعد از چندین ماه جستاری دوباره آپدیت میشود و من بخاطر ندارم ارسالی داشتم یا نه)
_میتوان کاربرانی که پیکی ارسال کرده اند در یک جستار را، دید؟(مثل هم میهن)
سپاس
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
Anarchy (07-10-2013)
در مورد اول بله میشه ف روی ویرایشگر پیشرفته کلیک کنید (برای هر جستار یک بار کافیست) اون زیر تیک اشتراک رو روشن کنید و بذاریدش روی حالت خبرنامه ماهیانه (اینجا اشکال در ترجمه هست ماهیانه همون سریع هستش :دی باید درست بشه) و بعد پیکتون رو بفرستید . این طوری هر وقت به اون جستار پاسخی داده بشه یک ایمیل براتون میاد .
یه همچین چیزی زیر هر جستار هست :
کاربری که این جُستار را دیدهاند: 46
اگر منظورتون اینه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
+
منظورم ارسال ایمیل نیست و تعداد کاربرانی که موضوعی را دیده اند
این عکس رو ببینید
1 = علامت کوچک نشان میدهد که ما در ان جستار پیک ارسال کرده ایم
2= کسانی که در بحث شرکت کرده اند و کلیک روی تعداد صفحه ای باز میکند و لیست کاربران را نشان میدهد و کلیک روی تعداد ارسالیات انها صفحه ای باز میشود که حاوی ارسالیات ان کاربر هست
+
منظور من این بود
![]()
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
نه ما همچین چیزی فعلن اینجا نداریم .
دکتر ساسی
میلاد جان، هردوی اینها را داریم که. به عنوانِ نمونه، شما اگر در یک تالار، موس را همچون تصویرِ زیر روی جایی که با عددِ یک و فلش نشان داده شده، چند لحظه نگهدارید، به شما تعدادِ پستهایی که در آن جستار داشتهاید را در یک Tooltip نشان خواهد داد.
همچنین اگر روی جایی که با عددِ نشان داده شده، کلیک کنید، پنجرهای نو باز میشود که در آن آمارِ پستها را به تفکیکِ کاربرانی که در آن پست داشتهاند، ارائه میکند و باز شما با کلیک روی جایی که با فلش نشان داده شده در تصویر زیر، میتوانید پستهای هر کاربر را ببینید:
![]()
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
داریوش جان منظور من به شکلی که مسافر میگفتند بود![]()
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)