"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من که موفق نشدم باید فکر دیگری کرد:(
مامانم نشسته دعا میکنه که بره نجف:l
یادمه وقتی کوچیک هم که بودم میرفتیم مشهد هی خودم و مجبور میکردم حس خاصی داشته باشم:l
حالا که فکر میکنم میبینم من هیچ وقت اون جور که باید مذهبی نبودم نمیدونم از تنبلی بود یا چیز دیگه فرقی که خود الانم با خود اون موقم دارم اینه که اون موقع عذاب وجدان داشتم حالا ندارم:))
Anarchy (07-20-2013),Dariush (07-20-2013),kourosh_bikhoda (07-20-2013),Soheil (07-20-2013),sonixax (07-20-2013),undead_knight (07-21-2013)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
مممم ولی من اینطور فکر نمی کنم به وارونه وجود افرادی مانند من و دیگر دوستان و اساتید من در این فروم به شما عیناً ثابت می کنند که اکثر مردم ایران آزاد اندیش و زیر بار هر حرف ِ چرندی نمی روند تنها چیزی که من با آن عمیقاً باور دارم برای مردم ما چه خداباور چه بی خدا دو چیز است : "پیچیدگی روانی " و "داشتن احساسات و عواطف شدید" این دو زاب اگر در دست یک بسیجی باشد می شود همین انقلاب شکوهمند کودن پرور و اگر در دست یک آزاد اندیش یا بی خدا باشد می شود چیزی مانند مریم میرزا خانی نابغه هندسه در یونیورسیتی آو هاروارد و یا نیما ارکانی حامد در مرکز مطالعات پیشرفته ی پرینستون امریکا .
فکرش را بکنید سرور گوگل بریتانیا در ایران فیلتر است.
نتیجه اخلاقی : میدان آزادی تهران درسته تو حلقم.
Anarchy (07-20-2013),sonixax (07-20-2013),undead_knight (07-21-2013)
ایرانیان صدها سال در برابر اسلام صف آرایی کردند. ایرانی ها اسلام رو به زور پذیرفتند. اون احساسات هنوز هم در رگ و ریشه ماست. قدیمی ها رو اگر بذارید کنار، در جدیدها اکثرن تعصب و حس خوشایند و سرخوشی و نشئگی ناشی از اتکا به غیب، با تمایل به آزادی و راحتی و خوش گذرانی و عیش و نوش و شمال و ویسکی و آتش دوستی و بازگشت به اصول و اصولگرایی توام شده و فقط منتظر یه تلنگر و نیشگونه که به حول قوه قلمی در سر انگشتان شما تجمع نیرویی جهت اِعمال این نیشگون ها از کون و کَپل عوام الناس کفه ترازو رو به سوی ما سنگین خواهد کرد.
والسلام و علیکم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
هماکنون 66 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 66 مهمان)