"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
شما در همه حال باید سعی کنید خود را از دسترسِ آنان دور نگه دارید که این هم البته چندان کارِ سختی نیست و البته ریسکِ کمی هم دارد. یعنی اگر جنبههای امنیتی را رعایت کنید(از قبیلِ استفاده از تور و ندادنِ مشخصاتِ شخصیِ خود) تقریبا غیرقابلِ دسترس خواهید بود. اگر شما را بگیرند هیچ معلوم نیست که چه میشود. ممکن است بروید و دیگر هرگز پدایتان نشود یا ممکن است یک تعهدی از شما گرفته بعد از چند روز شما را آزاد کنند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (07-20-2013),cool (07-20-2013),Russell (07-20-2013),sonixax (07-20-2013),undead_knight (07-21-2013)
Anarchy (07-20-2013),Russell (07-20-2013),sonixax (07-20-2013),undead_knight (07-21-2013)
اسپاگتیا، این چه وضعیست دوستان؟ اگر کسی برای اولین بار وارد سایت شود و این وضعیتهای ما را ببیند چه فکر خواهد کرد؟ شوریده، روانی، بیشخصیت...
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
: ))
عجب ترانه تاپی هست الکی ِ نامجو
شرمنده دوستان من نمیتونم نقل قول بگیرم:(
ممنون راسل جان من بعد تلاش فراوان تونستم دانلود کنم بالاخره ولی وقتی خواستم حاصل دسترنجم و ببینم حین اجرا شدن ارور داد:((
یک بار دیگر هم به این مصیبت دچار چده بودم که مهربد یک سری عبارت ها به عنواد "پل" دادش که من وارد کردم و وصل شد اون عبارات چی بودند و از کجا بودند شما میدانید؟:((
یاسی جان کدام را دانلود کردی؟
باید tor-pluggable-transports-browser-2.4.12-alpha-2-pt1_en-US.exe را حتی نسخه قدیمیتر آنرا دانلود کنی.من و دوستان با اینها کار میکنیم و فعلا هم خوب کار میکنند.پلها هم دیگر جوابگو نیستند.ج.ا سیستمی گذاشته که اتصالات Tor را شناسایی میکند و اجازه عبور نمیدهد.این نسخههایِ به اصطلاح obfs اتصالات Tor را شبیه اتصال عادی میکنند.
اگر باز هم ایرور داد بگو در چه مرحلهای و چه ایروری داده تا من یا دیگر دوستان کمک کنیم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 77 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 77 مهمان)