امشب دفترچه یه کم شلوغ شده...امیدوار کنندس تا حدی !!
Dariush (07-17-2013),Soheil (07-18-2013),sonixax (07-17-2013),undead_knight (07-17-2013),viviyan (07-17-2013)
فکر میکنم کم کم وقتشه دور بعدی مسابقه برترین آواتار رو استارت بزنیم. نه؟
اسپاگتی می خواست از دهه شصتی و هفتادی ها انتقام بگیرد که این انقلاب انگل گونه را مثل بوف شومی بر سر ما فرود آورد ؟؟ من که حاضرم بیست سال از عمرم در جمهوری ننگین اسلامی را بدهم فقط یک ساعت در حکومت محمد رضا شاه فقید زندگی کنم .
حقیقتاً هم این است ؛
ولی خب این یه گه ای است که اول و آخرش فرقی ندارد حالا چه دهه شصت خورشیدی چه صده ی شش ترسایی هرجایش رو که فوحش دهی نیک است ؛ ولی خب می توان برای اندکی نفس راحت کشیدن بین بد و بدتر بد را هم انتخاب کرد هرچند کوتاه ؛ رضا شاه کجا قطب زاده کجا ؛ بند تنبان فاطی و کرست زی زی خانوم // هر دو چسبانند اما این کجا و آن کجا ، یاد قطب زاده هم بخیر واقعاً .
درود.
بیباک گرانقدر، راستش من این روزها نوعی فقدانِ سرزندگی و حوصله را تجربه میکنم و همزمان درگیرِهای ذهنی بیسابقهای دارم. پیشنهاد میکنم که این دور را شما برگزار کنید تا هم در راستای اصلِ اساسی دموکراسی، گردشِ نخبگان داشته باشم، هم قدری تنوع ایجاد شود و هم شما نشان دهید در اداره امورِ اجرایی کشور چند مرده حلاج هستید
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
چهقدر بانمکند این دختر پسرهایی که در فیسبوک تیریپ خسته و روشنفکرنما برمیدارند! :)
Anarchy (07-18-2013),Fiona (07-19-2013),sonixax (07-18-2013),undead_knight (07-18-2013)
https://www.facebook.com/BIG.janr?fref=ts
و اسپاگتی ژانر را آفرید تا ما به ایشان بخندیم:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 78 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 78 مهمان)