درود ویوی عزیز؛
راستش من هم با آندد موافقم.شبکههای اجتماعی از هدفِ اصیل و حقیقیِ خود فاصلهای چند فرسخی یافته و عملا تبدیل به سوداکدهی لایک و جلفبازیهای منزجر کننده و گاه مشمئزکننده تبدیل شده که یافتنِ محتوای ارزشمند در میانِ انبوه عظیم محتویاتِ بیارزش و سخیف آنقدر دشوار شده که ندرتا ارزشِ وقتگذاشتن دارد!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (07-17-2013),Fiona (07-17-2013),sonixax (07-17-2013),undead_knight (07-17-2013),viviyan (07-17-2013)
یه هفته دیگه صبر کن اگه نتونسم ازش بگیرم تو رو میفرستم. :دی
درود داریوش.
شبکه های اجتماعی آینه نیمه نمای جامعه هستند. به نظرم نباید زیاد مته به خشخاش گذاشت و سخت گرفت. من الان پیجمو باز کردم، چیزایی که تو پیجم هست، اونقدرام ناخوشایند نیست، یه کاریکاتور رو پیج کاریکاتورها گذاشته، دوستام استاتوس گذاشتن، پیج ستاد مبارزه با چرندیات یه مطلب گذاشته و ... در مجموع بد نیست. مدیریت پیج فیس بوک تا حدودی دست خود آدمه و هرچیزی رو که آدم خوشش نیاد به راحتی میتوونه نبینه.
باشه
Anarchy (07-17-2013),Dariush (07-17-2013),shirin (07-17-2013),sonixax (07-17-2013),undead_knight (07-17-2013)
راستش این کار را کرده ایم ویوی جان !
نزدیک 2000 تا پست در عَندیشه ها تنهایی دارم :دی
مساله نبودن در آنجا خفقان و سانسور شدیدی هست که اعمال میکنند . یعنی اگر پستهای من در عَندیشها سانسور نمیشد نزدیک 5000 تایی میشد .
برای همین به فارومی که کنترلش دست اسلامگرا جماعته نمیرم و نخواهم رفت . سر هم میهن هم خام دوستان شدم :دی رفتم دیدم نه بابا همون Shit همیشگی هستش .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (07-17-2013),undead_knight (07-17-2013)
والا اکثر پیج هایی که فالو میکنم جز لوس/بی مزه/بیخود محسوب نمیشند،مثل پیج برتراند راسل و مارک تواین یا پیج های ضد دین و... :))مسئله اینجاست که تولید محتوای اینها خیلی کمه و اینکه مثلا اگر از یک پیج فان خوشم بیاد چیزی که انزجارآورش میکنند فالوکنندگانش هستند نه خود پیجش:)
"ای من بودید که تو فرومی تقریبا مذهبی که بیشتر کاربران بی دینش خسته شدند از بحث کردن؛ تک و تنها فعالیت میکردید و به هر حرف مذهبی میتازیدید و با هجمه سنگین از طرف مدیرها و کاربران مذهبی روبرو میشدید چه میگفتید؟"
من در بعضی فاروم ها این حرکت رو زدم و در برهه ای موفق به ساکت کردن مسلمین برای مدت طولانی شدم،کارنامه از این افتخار آمیز تر!؟:)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
من هم در کارنامه ام افتخاراتی دارم .
راستی فکر نمیکنید این چیزایی که شما می گویید مختص انسان های دوپایی به نام ایرانی ها هست ؟؟ یادتان هست برای قضیه 21 دسامبر در پیج ناسا چه کثافت کاری و آبرو ریزی کردند ؟؟
Anarchy (07-17-2013),sonixax (07-17-2013),undead_knight (07-17-2013)
ایرانی ها که اعجوبه ای هستند برای خودشون:))
ولی خب نه موارد دیگه هم هست،میگم دیگه توی پیجی که مخصوص ترول فوتبال هست طرف میزنه رمضان مبارک(خارجیه)بعد هم مثلا 1000 تا لایک میگیره!قشنگ دویست سیصد باری این کار رو تکرار کردند:)))این جور کارها و ترول بازیها رو البته بیشتر از سوی مسلمین و بعد در درجه بعد بنیادگرایان مذهبی سایر ادیان دیدم:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
خب برای همین است که من گاهی یقین پیدا می کنم که این دین ددمنشانه برای این مردم ساخته شده است ؛ ایرانی تا باتوم تو سرش نباشد کنترل نمی شود مثل حیوانات می ماند همان درصد بسیار جزئی که همیشه در طول تاریخ ایران یا گوشه نشین شده اند مثل ابوالعلا معری یا مثل هدایت خودکشی یا مثل آرش بی خدا غرب نشین.
هماکنون 72 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 72 مهمان)