هیچ وقت دوست نداشتم همچین مطالبی بنویسم ... اما خب وقتی ببینم هر کس حتی کسی که اون رو دوست خودم میدونستم داره حقیقت رو وارونه نشون میده ، نمیتونم سکوت کنم !!
اول اینکه رفتن مهربد و امیر ربطی به این مطالب یا تحریفات تاریخی شما نداره و دلایل دیگه ای داشت ... خوشبختانه پست هاشون موجوده !!
فقط یک مطلب کوتاه رو بگم که یکی از دلایل نا امید شدن امیر از انجمن دفترچه ، دعوای مسخره شخص جناب عالی و مهربد بود ... به قول برادر مومن شما ، اگر نیاز شد مدارکش هم موجوده !!
شیوه مدیریت اینجا هم البته ایراد داشته و داره ، اما در ایراد داشتنش اتفاقا خود شما نقش زیادی داشتی ... چند تا از کاربر ها رو دقیقا و مستقیما خود شما با برخورد بد و توهین آمیز از اینجا فراری دادی و وقتی هم معترض شدیم ، گفتی اینجا چون با کسی برخورد نمیشه ، این جوری بلو بشو شده و من برخوردم درست بوده !!
اینجا گفتمان "کیر" و "کس" و ضد زن راه انداختین ... من معترض شدم و گفتم درست نیست و من پست های این شکلی رو پاک میکنم ، خود شما اول از همه معترض شدی که حق ندارم همچین کاری کنم !!
و خیلی مطالب دیگه ...
پس اگر ما چیزی نگفتیم ، فکر نکن رفتار و گفتار خودت در وضع فعلی نقشی نداشته ...
جرعت ؟ من فکر میکنم در حال حاضر ترسوترین فرد خود شما هستی که با فرافکنی سعی داری علت خارجی برای تغییر افکار یا ترک کردن انجمن پیدا کنی !! پیدا کردن دلایل و بهانه های مسخره ای مثل انزجار از شیوه مدیریت ... باید این جور بگم که انسان اون هم از نوع مومن مثل شما ، باید کمی به وجدان خودش رجوع کنه بعد همچنین حرف هایی بزنه ...
خیلی سنگین تر بود که بی سر و صدا از اینجا میرفتی تا به خیال خودت شجاعت به خرج بدی و با گفتن این دروغ ها بخوای تناقضات جدید الظهور ذهنیت رو حل کنی ... چون حداقل چیزی از قبل از این ازت به خاطر داشتیم ، همون شجاعت و صداقتت بود که اون رو هم ظاهرا از دست دادی !!
فقط میتونم بگم متاسفم ...