هم اکنون از بی بی سی شنیدم بیات زنجانی گفته روزه دارا می تونن اگر تاب تشنگی نداشتن آب بخورن، نظرتون چیه؟
هم اکنون از بی بی سی شنیدم بیات زنجانی گفته روزه دارا می تونن اگر تاب تشنگی نداشتن آب بخورن، نظرتون چیه؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (07-14-2013),Russell (07-14-2013),Soheil (07-15-2013),sonixax (07-14-2013),undead_knight (07-16-2013)
اگر دین را مانند دیگر اندیشه ها بدانیم که در طولتاریخ به وجود آمده اند رفته رفته مستهلک می شوند علی رغم بسیاری از مدهبیون و این واقعیت طبیعت را باید قبول کرد به فرموده علی شریعتی : تنها چیزی که ثابت است تغییر است و این تنها بی خدایی است که در مسیر این تکامل مثل گلوله ی برفی که از بالای کوه غلط می خورد به مرور زمان تکامل پیدا می کند برخلاف دیگر ایدئولوژی های ساخت دست بشر .
3000 Free Audio Books + eBooks, Download for iPhone, Android, Kindle and more!
Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback Machine
هر کتابی که آدیو بوک آن وجود داشته باشد در این ۲ سایت پیدا میشود.
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (07-14-2013),Fiona (07-17-2013),meaning (07-15-2013),sonixax (07-14-2013),undead_knight (07-16-2013)
دلم میخواد برم فیلم گذشته اصغر فرهادی رو ببینم.
من که اصلا دل و دماغ سینما رفتن ندارم! یک زمانی برای تماشای این نمایش و آن اکران تازه دست و پا میشکستم؛
امروزه بکلی از هنر روی گردان شدهام.دفترچه هم یش از حد حزنآلود شده این روزها؛ دوستان این چه وضعیتیست؟
آلیس احتمالا چون خودت حزن آلود شدی همه جا رو حزن انگیز میبینی. وگرنه من که احساس نکردم دفترچه حزن آلود هست. :-D
دقیقاً هنگام نگاشتن آن عبارت خودم متوجه همین نکته شدم شیرین، ولی از جاییکه دوستان دیگر هم به این نکته
اشاراتی داشتند فکر کردم شاید واقعاً چنین باشد. تو هم که همیشه روی دکمهی :-D هستی! :)
از این به بعد اینو :-) استفاذه میکنم. :-)
اسپاگتی ما را از دست اسلام نجات بدهد واقعاً وحشی وحشی همه گیشان وحشی و خون خوار.
Anarchy (07-15-2013),Russell (07-15-2013),sonixax (07-15-2013),undead_knight (07-16-2013)
هماکنون 86 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 86 مهمان)