Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
من حوصله نشستن و کتاب خواندن را ندارم ، بیشتر آدیو بوک دانلود میکنم در ماشین هر جای دیگر گوش میکنم
"A Land without a People for a People without a Land"
کلا گویا گرفتن دعوتنامه برای اینگونه سایتها مخصوصا در ایران سخت است،چرا که معمولا نیاز است Ratio بالایی داشته باشی و اگر دانلودر بودن در ایران سخت است آپلودر بودن غیر ممکن است.ولی من علاقه دارم هر طوری شده در این تورنتهایِ خصوصی اشتراک کتاب عضو بشوم ،بعضی کتابها را که میخواهم و در شبکه عمومی پیدا نمیشود، عقدهای نشوم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (07-14-2013),Dariush (07-14-2013),sonixax (07-14-2013),undead_knight (07-16-2013)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
الان وضعیت قیمت های کتاب ها وحشتناک شده و از طرفی خواندن ای بوک پشت مانیتور هم بی اندازه خسته کننده است.من تقریبا یک ترم دانشگاه را بدون خرید حتی یک کتاب تمام کردم اما پدر کمرم در آمد.تصمیم گرفتم بروم یک تبلت 10 اینچی بخرم.اما لعنتی آنقدر گران است که مجبور شدم به همین تبلت های چینی قناعت کنم.البته سخت افزار خوبی دارند اما هنوز به دست ام نرسیده تا ببینم واقعا خوب است یا نه.فکر کنم سر 6 ماه پول کتاب هایی که باید می پرداختم اندازه قیمت تبلت شود.
من مدتی دنبال ebook reader بودم.در بازار همه دنبال تبلت و ipod و اینها هستند.خیلی کم پیدا میشود جایی.ولی بهترین همان است.البته خیلی وقت پیش بود،نمیدانم قیمیت kindle چطور است و آیا در بازار پیدا میشود؟
آری ؛ ایبوکریدر واقعا یک دنیای دیگریست. من دوستی داشتم که با استفاده از مانیتور اگر ده دقیقه کتاب میخواند سرش درد میگرفت. اما یکی از همین ایبوکریدرها گرفت و با آن کاملا راحت بود. قیمتِ الانِ ایبوکریدر را ندارم راسلجان. اما در همین اینترنت من چندین جا دیدهام هتا دست دومش را بفروشند. از جمله در بازارچه پرشینتولز یا در ایسام. سونی هم مدلهای خوبی دارد.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
به نظر من موجوداتی با هوش بالا تمدن ما را روی زمین به وجود آورده اند و تا حدودی ما را کنترل می کنند آن ها به سیاره خودشان باز می گردند.
هماکنون 42 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 42 مهمان)