خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
ویرایش از سوی homayoun : 10-15-2013 در ساعت 12:50 PM
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-15-2013)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-15-2013)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (10-15-2013)
Mehrbod (10-15-2013),Philo (10-16-2013),sonixax (10-15-2013),مزدك بامداد (10-15-2013)
اینگونه نیست که دردیدگاه کمونیستها انسانها برحسب ثروتشان تقسیم بندی میشوند درماهیت این نگاه رابطه انسانها ابتدا برتوع مالکیتشان برابزار تولید ونیز کیفیت قرار گرفتن درمناسبات تولید توجه میکنند ...در کل منظور من این بود که این نگاه جزمی که انسانها را بر مبنای دارایی شان دو دسته مقابل هم قرار میدهد گره از کار کارگران باز نخواهد کرد .
دراین دیدگاه تولید ومناسباتی که برحول آن تشکیل میشود مد نظر مارکسیستها قرار میگیرد
کارگر وسرمایه دار درراس این تقسیم بندی قرار گرفته اند بخاطر اینکه کارگر چیزی به جزنیروی کار برای فروش ندارد وسرمایه دار با تملک برابزار تولید وخرید نیروی کار کارگر به قیمت غیر واقعی از او بهره کشی میکند
براساس قوانین واقعی جامعه غیر ازاین نخواهد بود واین روشهای میانه واصلاحی تنها توانسته است این اتفاق را برای مدت کوتاهی به تعویق بیاندازد اینجا بحث شورش نیست بحث تداوم وجریان تاریخی براساس قوانین حاکم درآن است که گاهی ما دردرک آن عاجز میمانیماین دقیقا نقطه ی مقابل آن نظری است که میپندارد کارگران با انقلاب و شورش و دست کشیدن از کار است که میتوانند به حقوق خود برسند بی آنکه به پیامد های آن توجهی شود.
sonixax (10-15-2013),مزدك بامداد (10-15-2013)
این میشود همان تئوری توطئه .
در آلمان هم به حزب رای میدهند .
هزینه های بسیار اندک ADAC :
Leistungen Preise
مزدک گرامی همه چیز را در ویکی پیدیا ننوشته اند ! گاهی لازم است مثل من عضو همین ADAC باشید
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (10-16-2013)
sonixax (10-16-2013)
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)