"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush (06-24-2013),Soheil (06-24-2013),sonixax (06-23-2013),undead_knight (06-23-2013)
این همه آدم آن هستند هیچکی پست نمیزنه:|
من برم فیلممو ببینم از شما آبی گرم نمیشه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (06-24-2013),sonixax (06-24-2013),undead_knight (06-24-2013)
پریود، یک روز، دو روز، الان یک هفته است که پریود تشریف دارید شما.
راستی، میدانی چه شد؟فیلم بیگ بنگ تئوری را یادت هست میخواستم دانلود کنم؟ یک فصلش را دانلود کردم، الان میخواستم ببینمش، هرچه میگردم پیدا نمیکنم. احتمالا موقع تعویضِ ویندوز اشتباها پاک شده
پ.ن: این دوستانِ زنخوار کجا هستند، مرا با سه بانو و یک فمنیست اینجا تنها گذاشته اند؟!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Russell (06-24-2013),Soheil (06-27-2013),sonixax (06-24-2013),undead_knight (06-24-2013)
اینکه پریود زنانه نیست،پریود آبزورد ممکنه یک عمر طول بکشه:))لامصب خونش هم تموم نمیشه:))
قشنگ همه کامپوتر رو سرچ کردی؟!s01 رو هم سرچ کن معمولا در بین اسامی اپیزود هاش هست،اگر اسم فولدر عوض شده باشه هنوز شانسی هست.
این ها بی آزار تر از اون هستند که بخواند باهات کاری داشته باشند:))یا طبق تئوری امیز همه کارهاشون با سافت پاور و قدرت پشت پرده هست بنابراین با کمال آرامش فقط به تری سام یا حتی گنگ بنگ فکر کن:)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Dariush (06-24-2013)
پریود نباش؛ این فرتورِ باحال را ببین، شاید حالت را بهتر کند:
آن فیلم هم به گمانم واقعا پاک شده و الان در فکر این هستم که دوباره دانلودش کنم یا نه؟!
آری، مخصوصا فیونا که تنها گاهی سپاس یا لایک حواله میکند به دوستان.
میروی با دوستانِ انجمنهای دیگرت گنگ بنگ برپا میکنی، بعد میایی اینجا پزش را به ما میدهی؟!با کمال آرامش فقط به تری سام یا حتی گنگ بنگ فکر کن:)))
And laugh
sonixax (06-24-2013),undead_knight (06-24-2013)
And laugh
Alice(06-24-2013),sonixax (06-24-2013),undead_knight (06-24-2013)
هماکنون 70 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 70 مهمان)