شب همگی دوستان خوش ...
شب همگی دوستان خوش ...
برم بخوابم که فردا صبح ساعت 8 کلاس دارم.
شبتون خوش دوستان
بنده كه اگر بنا باشه همسرم كارهای خونه رو انجام بده و به قول خودمونی بوی قرمه سبزی بده ولش میكنم . یكی رو استخدام میكنی انجام بده دیگه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
نمی دونم چرا یهویی خوابم گرفت !
شب همگی خوش ، خواب های رنگی و رویاهای شیرین ببینید
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
آنارشیسم متعلق به همه است، چنانکه تا صدور حکم غیرممکن بودن محصور کردن آنارشیسم در تعاریف نیز پیش خواهم رفت. به شمار آنارشیستها، آنارشیسم وجود دارد و هرکس خود، ارتباطی شخصی و مستقل بر مبنی ِ تجربیات، خواستهها، توقعات و دانستههای فردی خود با آن برقرار میکند. یکی از برجستهترین وجوه جاذبهی آنارشیسم همین مسیر و نه متن بودن آنست، در این چم که شما با هر موضع ترقیخواهانهی ضداقتداری میتوانید خود را آنارشیست بیانگارید(و به راستی هم باشید).. دوستی داشتم در جایگاه مثل که پیش از آشنایی با من سخت درگیر و مشتاق به دفاع از حقوق حیوانات و طبیعتگرایی و دفاع از محیط زیست بود، او در آنارشیسم سلطهی ماشینیزهی نامشروع انسان بر طبیعت را وجه برآشفتنی دریافت و خیلی زود هرجا که مینشست خود را «آنارکوناتوریست» معرفی میکرد...
اینها برآمده از بیتجربگی ِ مطلق دوستان در این رابطه است، اگرنه کاری آسانتر از «کار خانه» نیست(مشروط بر آنکه بچهای در میان نباشد). اگر(دست بالا)سه ماه کار خانه بکنید، هرآنچه برای آموختن پیرامون آن وجود دارد را فراخواهید گرفت، و خواهید دانست که در میان آسانترین کارهای دنیاست.
زنده باد زندگی!
عه !
ایتجا که باز سوت و کوره !بازم انعکاس صدا و اینا ..
ممد هم که نیست ... ببینید : اومدیم ... نبودید ...
منم فک کنم بهتره برم !
بای دوستان
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 75 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 75 مهمان)