آهنگ آنارشیستی یهودیان روسیه به زبان یدیش که به ضدّ تزار خونده شده قبل انقلاب اکتبر
آهنگ آنارشیستی یهودیان روسیه به زبان یدیش که به ضدّ تزار خونده شده قبل انقلاب اکتبر
"A Land without a People for a People without a Land"
مزدك بامداد (11-24-2014)
میلاد یدیش خیلی آلمانی درونش داره ، چقدر از این آهنگ رو متوجه میشی؟
گوش نکردم!
گوش میکنم بهت میگم ولی احتمالن کم شاید هم هیچی!
این مدل آلمانی که در زبان لهستانی و بعضن روسی و هلندی و زبان لیتوانی و ... هست Plattdeutsch هستش که خود آلمانی ها هم به زور میفهمند چه برسد به من مهاجر که فوق فوقش 10-12 سال است که آلمانی حرف میزنم و تازه زبان مادریم هم نیست!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
دنیا خلاصه شده امروز توی لب تاپم
شب توی فیس بوک و روز می خابم!
شاهین نجفی - فیس بوک
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"وَالَّذِینَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ ﴿۳﴾وَالَّذِینَ هُمْ لِلزَّكَاةِ فَاعِلُونَ ﴿۴﴾وَالَّذِینَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ ﴿۵﴾إِلَّا عَلَى أَزْوَاجِهِمْ أوْ مَا مَلَكَتْ أَیْمَانُهُمْ فَإِنَّهُمْ غَیْرُ مَلُومِینَ ﴿۶﴾فَمَنِ ابْتَغَى وَرَاء ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْعَادُونَ ﴿۷﴾"
"هم کسانی که آنها از بیهوده کاری پرهیزکار گشته گانند 3هم کسانی که آنها برای پاکیزه دهندگی انجام کارند 4هم کسانی که آنها برای اندامهاشان نگهبانند 5جز برای جفتهاشان یا چه داراگشت پیمانهاشان باز چون آنها بیگانه ء سرزنش گشتن اند 6باز کسی جوید پشت این باز آندسته آنان دشمن برگشت کنندگانند7"
چرا آهنگ گوش دهند که سراسر از آدم را از خود بدر کند نه سودی برای نزدیک دارند هم نه واپسین
خداوندا مرا از هرزکاران مگذار
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
هماکنون 4 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 4 مهمان)