دورد ویوین عزیز و گرامی
چه خبرها؟ خوبین؟ یه مدت نسبتا طولانی نبودید یا حداقل من ندیدمتون.
وضعیت دفترچه رو ببین. تا حدی از رونق افتاده.:( البته این دو سه روز نسبت به قبل از انتخابات خیلی بهتر شده.
راستی برای دور تازه مسابقه نمایار برتر هم شرکت کنید.
Anarchy (06-18-2013),Fiona (06-19-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-19-2013),Soheil (06-18-2013),sonixax (06-18-2013)
آقا این را ببینید.ته خنده است.ملت همگی با شور و شوق دست میزنند میگویند:بدون هیچ دلیلی،خاک تو سر جلیلی
YouTube - شعارهای مردم در جشن صعود تیم ملی
Alice(06-19-2013),Anarchy (06-18-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-19-2013),Soheil (06-19-2013),sonixax (06-18-2013)
درود
چقدر حکومت در ترس و لرز به سر میبرد و از هر نوع حرکت و تجمعی هراسان است.
ویرایش از سوی Dariush : 06-19-2013 در ساعت 02:27 PM دلیل: حفظِ اطلاعاتِ محلِ زندگی نگارنده
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
چگونه یک کشور را به هم بریزیم v2.1 :
1-هفت هشت تا sleeper agent به آن کشور بفرستید یا استخدام کنید.
2-منتظر راهپیمایی باشید. گاهی لازمه بهونه بدین دستشون یا تو گوششون بخونید.
3ـماموراتونو بفرستین سه چهار نفرو اسنایپ کنن.
4-منتظر واکنش زنجیره ای باشید. از تماشای درگیری لذت ببرید.
5-شورش را در جهتی که میخواهید هدایت کنید.
!DIG HERE
آره مشخصه که نگرانن این آتش زیر خاکستر دوباره شعله ور شه... ولی مشکل اصلی نبود یک پوزیسیون قوی و متشکل از تمام نیروها ، نداشتن لیدر مشخص ، نبود برنامه مشخص برای پیشبرد اعتراضات ، نبود تشکل های غیر دولتی قوی که در چنین مواقعی بتونه فراخوان بده و ... هست.
درود
من هم در شادمانی دیروز بودم، به قدری ازدحام مردم زیاد بود که تقریباً دوساعت را یکجا
سماق میمکیدیم؛ آنجا که من اعتراضی ندیدم، اتفاقاً جملگی درود و زندهباد نثار روحانی
میکردند! هرچند این شادکامیها بهانه بود، جوانان آمده بودند که فقط شماره بدهند ! :)))
از شوخی گذشته آنطور که من شنیدهام پارههایی از اعتراض هم در گوشه و کنار کشور
بوده است!
--
کرهای ها دیروز سوار بازی بودند (مثل بازی رفت) استراتژی ایران در وهلهی اول برای تساوی
بود، اما خب نیکبختی یار ما بود؛ بازی ازبکستان با قطر هم بیگمان لابیگری بوده است،
به جای اینکه این همه برای برگزاری جام جهانی در کشورشان پشتک وارو بزنند شایسته
است نخست فرهنگ جام جهانی را به خود بیاموزند!
ویرایش از سوی Alice : 06-19-2013 در ساعت 06:16 PM دلیل: --
جالب است کسی که ۲۴ سال نماینده شخصی خامنهای در شورای عالی امنیت ملی بوده رئیس جمهور میشود ، و این را تو دهنی به خامنهای تعبیر میکنند! انتخاب دوم خامنهای قلیباد بوده و خامنهای همیشه میترسد که یک نظامی رئیس جمهور بشود و کودتا کند ، برای همین به روحانی راضی شد.
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 86 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 86 مهمان)