مشخصن داغ کردید !
من هم کاربران نخاله را نام بردم که از همان اولین پیکشان تکلیفشان روشن بود .
اینجا هم هیچ مدل سانسوری نداره و شما دارید اتهام بی پایه و اساس میزنید (مثل همان ادعای بی پایه قبلی که فرموده بودید توهین از طرف مدیران بوده از ابتدا !!!) و دلیل این نفرت کور شما هم دست کم برای من روشن نیست .
با کمال پوزش یا معنی سانسور رو نمیدونید یا معنی آزادی رو .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
حالا تمامی مشکلات جهان هستی حل شده و مونده شما پا روی جسد ۶ میلیون آدم بگذارید ، وگرنه این آزادی دونتون درد میگیره؟ اینجا به دین ، خدا ، پیغمبر ، سیاست ، همجنس گرایی ، سکس ، و هرچی که بخواهید میتوانید بتازید و مطلب پست کنید ، ۱ مورد نژاد پرستی و انکار هکولاست و هر قتل عام دیگه اینجا فقط ممنوع است ، درد شما دیگر چی هست آخه؟![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
ویوی جان دوست ندارم این بحث ها رو خیلی گستره کنم ، اما موارد متعددی رو در همین چند صفحه مطرح کردی که بدون اثبات از کنارش گذشتی و مدام از هم مغلطه زیگ زاگ رفتن استفاده میکنی...شما بگید اینجا چه سانسوری داره؟ یک سری قوانین وضع شده که مورد نفی هالوکاست که اساسا مربوط به قوانین کشور آلمان هست...تازه همون رو هم که بررسی کردیم در یک تاپیک و دوستی هم اگر حرف منطقی و مستدل بزنه مشکلی نداره ، اما یه نفر مثل شیلا نیم خط حرف حسابی نمیزنه و نزده و نخواهد زد... شما اینجا رو بیخیال شو برو تو هم همین پست های نام کاربری ایشون که Stalin هست رو بخون میفهمی چی میگم !!
قوانین دیگه هم در نژاد پرستی هم با توجه به نفرت انگیز بودنشون اینجا ممنوع شدن ، فحش دادن به اشخاص هم که دیگه نیازی به توضیح نداره چرا ممنوع هست...
حالا شما بگو چه سانسوری اینجا وجود داشته ؟
sonixax (06-30-2013)
نسبت هم بخواهیم بگیریم 3 نفر از میان بیش از 400 نفر ! یعنی کمتر از 1% .
اگر آمار سایت هم میهن واقعی باشد و از این افزونه ها که الکی تعداد کاربرها رو بیشتر نشون میده نصب نکرده باشند باز هم خیلی خیلی بیشتر از ما اخراجی دارند.
سانسور که در آنجا بیداد میکند
تاپیک میخواهید بزنید اول باید تاییدش کنند (بدتر از ارشاد جمهوری اسلامی) و تازه بعد از تایید و 30 صفحه جلو رفته همه رو با هم پاک میکنند !!! (صد رحمت به شمقدری)
دکتر ساسی
Anarchy (06-29-2013)
ببینید ایرانبانو جان از زاویه قوانین هم بخواهیم نگاه کنیم در مورد فلانی :
بند 1 از جرایم :
در مورد شیلا :۰۱ - اهانت ، استفاده از کلمات رکیک برای توصیف هر شخص یا گروه . تارنما به شدت در مورد توهین شخصی حساسیت به خرج می دهد.
دفترچه - قانونها و هنجار ها۰۸ - نژاد پرستی ، استفاده از کلمات تحقیر آمیز، نوشتن جوک، علیه هر قوم (ترک ، فارس ، لر ، کرد ، عرب)، هر ملیت (ایرانی، انگلیسی، اسپانیایی)، پیروان هر مذهب (مسلمانان، مسیحیان، یهودیان) و هر گروه از مردم (مردان، زنان، کودکان، نابینایان، ناشنوایان، عقب مانده های ذهنی) ، تبلیغ و ترویج نازیسم، عرب ستیزی (بطور کل نژاد پرستی) ، یهود ستیزی و در کل انسان ستیزی ، انکار هلوکاست.
۱۰ - استفاده از آواتارهای پورنوگرافی کودکان، نژاد پرستانه، سمبل های نازیسم، تصاویر تروریستهای بین المللی ، شدیداً اهانت آمیز به یک باور و بطور کلی هر آواتاری که جو تارنما را از یک گفتمان سالم خارج کند .
۱۱ - اسپم کردن ، ارسال چندین پست مشابه ، ارسال هرزنامه و غیره.
۱۴ - نامنویسی با نام کاربری جدید قبل از تمام شدن دوره محرومیت .
همان طور که میبینید اصلن هم خارج از قوانین رفتار نشده !
دکتر ساسی
اگر کل حرف های شیلا و استناد ما برای اخراج ایشون رو همین یک جمله میدونید و فقط همین رو خوندید از ایشون باید هم فکر کنید فعالیت شیلا مشکلی نداشته...
شما تعریفی از قانون دیدی در اون پست من ؟ من قانون رو تعریف نکردم ، برداشت اشتباه شما رو خواستم اصلاح کنم که قانون رو خود ما وضع کردیم و ابزار ما هست برای حفظ نظم اینجا و بر اساس همون قانون هم داریم عمل میکنیم پس میتونیم از همون قانون جوری برداشت کنیم که خیلی سختگیری کنیم یا بر عکس ارفاق کنیم...
اینکه شما بگید ممکنه مدیران خلاف قانون عمل کنن یا برداشت نادرستی از قانون داشته باشن ، میتونه درست باشه در بعضی موارد و این هم که گفتیم مدیری که دخیل هست در یک مساله دخالت نکنه و بقیه به موضوع رسیدگی کنن به همین دلیل بود... در خیلی از مسائل اجماع مدیران هست که منجر به تصمیم نهایی میشه !! در نهایت اگر اجماع مدیران هم به مذاق شما خوش نیومد میتونید مطرح کنید ما هم بررسی میکنیم در نهایت یا تغییرش میدیم یا نمیدیم... بیش از این دیگه کاری از دست کسی بر نمیاد!!
برای بار چندم هم گفتم قانون رو با هر دقتی هم که بنویسیم موارد پیش بینی نشده یا نیاز به تفسیر و انطباق وجود داره... مورد شیلا هم یکی از اون موارد بود !! بعد هم گفتم که تصمیم جمعی گرفته میشه ، من ممکنه موافق نباشم اما وقتی اکثریت موافقن دیگه من هم میپذیرم...
مورد شیلا هم گفتم که منجر به خانه تکانی قوانین شد که به زودی به رویت دوستان میرسه...
میلاد جان از نظر من اخراج کاربر فلانی اتفاقا خیلی هم به جا بود و در مورد شیلا هم من به اندازه کافی صحبت کردم و فکر میکنم پاسخ های مدیریت به حد کافی برام شفاف بود!
من تنها چون دفترچه ,مدیران و کابرانش رو ارزشمند و قابل میدونم از این بابت کلی خواستم مواردی که تو مدت حضورم به نظرم قابل طرح اومدن رو مطرح کردم.و تنها میخواستم بگم که در برای چنین مجموعه ای که فکر خیلی از مسائل کلی رو کرده و قابلیت بالایی بهشون بخشیده چندان مناسب نیست که بر سر این مسائل کوچیک دچار مشکل بشه.
اینها تنها یک نظر از طرف یک کابر عادیه و گلایه ی خاصی پشتش نیست:)
شراب اولی تر ...
باور بفرمایید هیچ کسی دوست ندارد اینجا کسی اخراج بشود .
ولی یک وقتهایی به راستی نمیشود دست روی دست و گذاشت و نگاه کرد . کافیست یک پست در مورد انکار هلوکاست زده شود و ما از کنارش بگذریم و بعد یک برادر بسیجی برود راپورت بدهد به گِما و هتزنر و گِریشتس امت و ... تا بیایند و در اینجا را تخته کنند .
آلمان یک کشور 100% آزاد نیست ، شما در اینجا آزاد نیستید هلوکاست رو نفی کنید ، شما در اینجا آزاد نیستید حتا به عنوان اعتراض عکس هیتلر یا صلیب شکسته بالا ببرید ، شما در اینجا آزاد نیستید احساسات اقوام رو تحریک کنید و ...
با همه اینها طوری داریم برخورد میکنیم که تا جایی که بشود از زیر قوانین آلمان جا خالی کرد . البته ممنوعیت نژادپرستی و انکار هلوکاست از منشور اخلاقی بنیانگذاران اینجاست و هر جای دیگری هم که برویم این خط قرمز را رعایت میکنیم .
یکی از کاربران پانترکی که بعد از اخراج آتیلا از اینجا قهر کرد رفت دوست خود من بود که بعد از اون حتا با من حرف هم نمیزنه ! وقتی منطق یک عده در این حده و ککشون منیژه خانم هستش به راستی کاری از دست ماها بر نمیاد .
بیایم یک فاروم بسازیم که اصلن مدیر و قانون نداشته باشه و هر کاری توش آزاد باشه هم درست کنیم باز همین آش و همین کاسه هستش .
دکتر ساسی
من بر خلاف باقی دوستان که تعداد اخراجیها را مطرح کردند،آنرا حداقل به تنهایی معیار خوبی برای سنجش آزادی بیان نمیبینم.مخصوصا اینکه اینجا بحث بقول دوستان درباره موضوعات فان کمتر بوده و موضوعات بحث معمولا مطالبیست که داغ و حساس بحساب میآیند.از کمونیسم گرفته تا فمینیسم و...
معیارهایِ سنجش بنظر من،اخلاقی بودن قوانین است (نه اجازه ترول مخالف)،مثلا انتقاد از هر ایدئولوژی از جمله دین و اسلام اخلاقیست ولی یهودستیزی و نژادپرستی نیست.
مخالفان اصلی اینجا مسلمانان هستند که من بیاد ندارم اصلا برخورد مدیریتی اصلا با آنها شده باشد.مخالف دیگر مدیران در بحث دوستان فمینیست بودهاند که تابحال آنها هم سانسور نشدهاند.ولی نژادپرستان مخالف محسوب نمیشوند بلکه بقول کسری اهداف مشروع نظامی هستند و کتک زدن آنها هم موردی ندارد،اخراج آنها بخاطر ابراز زبالههایِ نژادپرستانه که جای خود دارد.
معیار بعد یکنواختی اجرای قانون است، شما چیزی پیدا نمیکنید که مدیران خودشان گفته باشند بعد کاربر دیگری را به خاطر بیانش مجازات کرده باشند.اگر گفتن "فلان سخنت مهمل است" مجاز است برای همه مجاز است و اگر نژادپرستی ممنوع است برای همه ممنوع است اگر سخنان جنسیتی آزاد است همان قانونی بر منتقدان فمینیسم اعمال میشود که بر هوادارانش.
من به شخصه نظرت شدیدی نسبت به برخی مطالب دارم و حتی از برخی کاربران هم ممکن است خوشم نیاید.اینکه من مثلا از کاربر فلانی خوشم میاید یا نه دلیل نمیشود که حالا او فحاشی کرده و اخراج شده ناعادلانه بوده.
شما کجا میتوانید بروید به مدیرش بگویید الاع و اسکل و یوزر دوم ایجاد کنید و فحس مادر بدهید بعد فعالیتتان هم ادامه داشته باشد؟
بحث درباره اینها میشود بحث مستند و انتقاد،اتهام بر مبنای احساسات نمیشود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)