پیشنهاد میشود که صادق باشید با خودتان ایرانبانو جان. از آن جهت میگویم که بعدا که خودتان آنها را میخوانید بسیار از خواندشان لذت خواهید برد اگر صادقانه پاسخ دهید. من در آن موقع بسیار مختصرتر و کمتر از آنچه که فکر در ذهنم در آن مورد ایده داشتم، توضیح دادم و هماکنون مایه حسرتم است!مثلا در مورد کمونیسم، اینده جهان، نیچه ، برابری و... خیلی حرفهای بیشتری داشتم و نمیدانم چرا آنطور شد؟! شما این فرصت را از دست ندهید و هرچه میخواهید بگویید بیهیچ ملاحظهای. دوستان هم در اینجا آنقدر خودشان در زندگی فکری خود دگرگونی و تغییر را تجربه کردهاند که براحتی تغییرِ نگرشِ شما را در آینده ممکن میدانند. همچنین به نگرم شما آنقدر شهامت دارید که تغییر نگرشتان را بیواهمه بیان کنید.
راستی یک چیزی.در این عکس نمایارتان، دستِ این بانو چرا اینقدر دراز است؟نکند از نوادگان اردشیر درازدست هخامنشی است؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
مرسی.بحث صداقت نیست.منظورم این بود که چون سوالات زیادی مطرح میشوند سخت است که بر سر یک پرسش
ذهن را متمرکز کنیم و بتوانیم هر آنچه که در ذهنمان هست را مختصرا بیان کنیم.اینجاست که به ناچار از شفافیت پاسخ کم میشود
بعد میگویید مردان ظاهر بین نیستند!
اینهمه زیبایی بعد دست درازش چشم شما را گرفت؟
ضمنا این خانم دارند در را باز میکنند و کمی به راست متمایل شده اند:))
شراب اولی تر ...
آری، درست میگویید. تعدادِ سئوالات زیاد است و همچنین تنوعِ بالایی هم دارند. گاهی به سوالی برمیخورید که قبلا هرگز به آن فکر نکردهاید و برای اولین بار مجبور میشوید به آن اندیشه کنید. اینجاست که انرژی بالایی از شما گرفته میشود و احتمالا تمرکز روی سئوالات بعدی کمتر میشود! با اینحال به نظرم زیاد روی زمان حساسیت نداشته باشید.
در ثانی، اگر میخواهید با این سخنان دلِ مرا به رحم بیاورید که بخشهای بعدی سوالاتم را نپرسم باید بگویم تیرتان به سنگ خواهد خورد. این سئوالات خیلی راحت هستند، تازه سئوالات زنامردی باقی مانده!
آخر به نظرم دستش زیاد دراز آمد.
حالا شاید با اردشیر نسبتی داشته باشد و همین بهانهای شود برای نزدیکی به این بانوی ماهرخ!
And laugh
بابت زمان که قبلا از راسل تایم گرفتم
یک خصوصیت خوبی که من در شما سراغ دارم این است که اصلا اهل تلافی و انتقام نیستید و واقعا به نظرم قابل تحسین است.(فکر این را هم بکنید که جستارها دوباره گشوده خواهند شد)
عجب وصلت فرخنده ای!!
احتمالا فرزندشان هم همان مجید دلبندم میشود(یک شخصیت عروسکی بود که دستانش دراز بود!)
شراب اولی تر ...
قطعا یکدور دیگر سوالات را باید باز کنیم.یکسری سوالات استاندارد جدید هم قرار میدهیم.
من هم موقع صندلی داغ خودم یکمقدار بی حوصله بودم و سوالات را از سر باز کردم،الان که نگاه میکنم میبینم خیلی جای کار دارد ،از آن گذشته نظراتم هم اصلا تغییر کرده نمونه واضح آن نگاهم به فمینیسم که خیلی رادیکالتر شده.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
آری، راست میگویید. انتقام و تلافی کارِ کوکان است. من هم اصلا خوشم نمیآید به اسپاگتی. میگویم ایرانبانو جان هرجا که خواستید میتوانید به پرسشهای من پاسخ ندهید. اصلا تعارف نکنید زیاد هم مهم نیستند. اصلا میخواهید بروم پاکشان کنم؟
چه کسی پیشنهاد داده جستارها را بازگشایی کنیم؟ اول جستارِ خودش را باز کنید.
آری از شما چه پنهان دستان من نیز ، دستِ کمی از دستانِ این بانوی پریرو ندارند و این است که به نظر میرسد آری دستانِ فرزندانمان به یک متر هم برسند! با اینحال شما اجازه دهید که ما با این بانو جوش بخوریم، دستانِ فرزندانمان را یک کاری خواهیم کرد.
And laugh
آلیس:)))
پس بی مناسبت نبود ایراد گرفتن از این بانو!
پیشنهاد میکنم در انتخابتان تجدید نظر کنید و گرنه اثر فرگشت تا چندین نسلتان را دراز دست میکند.
حالا خود دانید وگرنه که اگر پیدایشان کردید نوش جانتان:))
_______
روز راسل و داریوش گرامی به خیر و خوشی
ما که رفتیم سر کار
شراب اولی تر ...
آلیس که لیستِ پرسشهایش را به شما داده و خودش متواری شده!
فکر کنم چند نسل دیگر دستهاشان بشود دستهای کارآگاه گجت :)))
شما هم میدانید دست ما به اینها نمیرسد ، میگویید نوش جانتان تا حسرت بیشتری را در ما برانگیزید. وانگهی این یکی بانو ، هم از او بسی زیباتر است و هم اگر بداند من به این دختر درازدست نظری دارم، سرم را خواهد کند!
-----
دوستان من میروم قدری استراحت کنم. روزتان خوش. از همصحبتی با شما خرسند شدیم.
And laugh
چرا گاهی میشه از فیلتر رد شد و سرعتش خوبه؟
گاهی میشه ،سرعت افتضاحه؟
گاهی نمیشه کلا
+
یک سوال
کسانی که در هم میهن محروم می شوند غیر از جستجو در فروم کار دیگری ازآنها برنمی اید؟
البته گویا در قسمت پروفایل فقط میتوانند مطلب بنویسند
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
sonixax (06-06-2013)
هماکنون 52 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 52 مهمان)