خوشبختانه من از دسته ی دوم هستم! از بچگی از ریاضی نفرت داشتم، ولی ناچار به یادگیری اون بودم. بعد از علوم اسلامی هیچ درسی نفرت انگیزتر از ریاضی نیست!نوشته اصلی از سوی Ouroboros
داریوش جان سعی کن همیشه قبل از ارسال یک پست اون رو در جایی مثل ورد ذخیره کنی که اگر یک موقع مشکلی در ارسال پیش اومد مجبور نباشی اون رو از نو بنویسی، به خصوص اگر پست طولانی هم باشه بسی مایه ی کلافگی و اعصاب خردی هست!
به امید اسپاگتی هر چه زودتر از شر این سانسورچی ها رهایی پیدا کنیم و نفسی آسوده بکشیم!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
sonixax (05-31-2013)
درود امیر گرامی .گویا بیخوابی به سراغ شما هم آمده؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
هرگز نشد که ساعتِ خوابم را تنظیم کنم. گاهی دوستانم ساعتِ 12 ظهر با من تماس میگیرند و با شگفتی با صدایی سرشار از خوابآلودگی مواجه میشوند. یکی دو هفته دیگر نیز من ساعتهای اول صبح با آنها تماس مگیرم. اینچنین است که هرگز کسی از آنها نمیداند چه ساعتی بیدارم و چه ساعتی خوابم! فکر میکنم از این پس اگر 5 سال را یکسره بخوابم، همچنان کمبود خواب خواهم داشت، چراکه گاه میبینید دو روز است اصلا نیخوابیدهام. بااینحال شبزندهداری، برایم زندگی است و هرگز آنرا رها نخواهم کرد.
میگویم این گفتگو پیرامونِ فمنیسم و زنامرد گوبا فروکش کرده، با اینحال اما امروز من در بیبیسی گزارشی را میدیدم که توجهم را جلب کرد و آن اینکه در کمپین «نه به قانون سنگسار» اعلام کرده طی چند سال (به گمانم بین سالهای دههی 80 بود) هفت مرد و دو زن سنگسار شده بودند. شگفتآور اینکه وکلا توانستهاند در این سالها چند زن(به گمانم 5 زن) را از سنگسار نجات دهند، در حالیکه تنها یک مرد نجات داده شده!!!
And laugh
sonixax (06-01-2013)
بیکاریست احتمالا داریوش جان، منهم به محض آنکه بیکار میشوم برنامهی خوابم برهم میخورد و شبم میشود روز. اگر یک برنامهی پربار روزانه داشته باشید شب را با اشتیاق میخوابید.
این مباحث اندکی فروکش کرده چون من منتظرم آنچه اینجا نوشتهام و شما خواندهاید عینا در زندگیتان اثرگذار بشود، تا سکان مبارزه را به شما بسپارم و خودم به نوعی بازنشست بشوم. دانستن اینها که ما در این چند ماه گفتهایم هنر نیست، به راستی به این دانستهها عمل کردن و آنها را نزد خود پذیرفتن و تغییر رفتارهایی که خوراک زنمحوری میشوند بسیار مهمتر و دشوارتر است. در آن یکی تاپیک راسل علنا به ایرانبانو التماس کرده بود تا بگذارد اندکی از تصویر خیالی پیشین از زنان برایش پابرجا و زنده بماند. این موقعیتیست که همهی دوستانی که به نحوی نوشتههای مرا خوانده و پذیرفتهاند با آن روبرو خواهند شد، تمام سلولهای بدن شما با هم آرزو میکنند که اینها حقیقت نداشته باشند یا دستکم استثنایی وجود داشته باشد. برای دانستن اینها کافیست کمی وقت بگذارید آنچه نوشته شده را بخوانید، اما برای صادقانه پذیرفتن و سپس «درونی» کردن این دانستهها باید تمام آنچه فرهنگ، مذهب، عقل سلیم، زیستشناسی و دیگر رانههایی که به هر نحوی نقشی در شکل دادن امیال انسان مذکر ایفا میکنند را یکجا انکار بکنید. اگر میل نوکری برای مهبل بخشی از سرشت مرد نبود زنان هرگز قادر نمیشدند در سرتاسر تاریخ این چنین گسترده و موثر از آن بهره بگیرند. گذشته از این، در زندگی خصوصی هرکس هم موانع بیشمار ثانویهای هست که از این پذیرش نهایی ممانعت به عمل میآورد و شاید سالها زمان لازم باشد تا بتوانید حقیقتا آنچه را میدانید بفهمید.
زنده باد زندگی!
sonixax (06-01-2013)
من هرچه میکوشم نمیتوانم این ویدیو را ببینم. آن گزارشی که میگویم در ابتدای این ویدیو است.
And laugh
من میروم کمی استراحت کنم. فعلا بدرود امیرجان!
And laugh
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
sonixax (06-01-2013)
هماکنون 76 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 76 مهمان)