به نظر من هم ساده انگاریه که فکر کنیم داستان با صلوات بر محمد و یک جلد کلام الله مجید ختم به خیر شده باشه ... جیش العدل با اعدام یکی از مرزبانا نشون داد تو این قضیه با کسی شوخی نداره و افکار عمومی و انسان دوستی و این مسائل به تخمش هم نیست !! این برادر عبد الحمید هم اگر مالی بود ، باید جلوی اعدام اون بیچاره رو میگرفت و بدونید قطعا ایشون نمیتونه حرفی خلاف سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی بزنه و گرنه خودش رو پخ پخ میکنن . همون طور که دامادش رو دستگیر کرده بودن !!
حرف از انسان دوستی و دل رحمی بعد از اعدام یکی از مرزبانا ، خیلی مضحکه به نظر من ...
sonixax (04-06-2014)
بله آنارشی مشکل خودشون هست و باید احتمال مرده شدن هم میدادن. منم حرف تو دهن شما نذاشتم. فقط خواستم به میلاد بگم ممکنه همه اعضای جیش العدل تروریست باشن چون هدفشون از عضویت در این گروه مبارزه مسلحانه بوده ولی یه خصوصیت رو نمیشه به نیروهای نظامی ایران تعمیم داد چون همه اونها یک هدف مشترک نداشتن از عضویت در نیروهای نظامی.
ویرایش از سوی shirin : 04-06-2014 در ساعت 10:45 PM
البته من خودم از نزدیک دیدم که چه قشر بدبخت و بی اطلاعی هستن ... اما واقعیت تلخه و ندونستن اونها ، ملاک نیست !! ولی حکومتی که میاد اعدام تو ملا عام انجام میده و 5 هزار نفر با تخمه و آجیل و موبایل میان برای تماشا و شده تفریح ملت باید انتظار داشته باشه کس دیگه جای دیگه چنین کاری رو انجام بده چون جیش العدل هم محکمه شرعی داشت و اونها بودن که حکم اعدام دانایی فر رو صادر کرده بودن !!
kourosh_bikhoda (04-08-2014),shirin (04-06-2014),sonixax (04-06-2014)
کی و کجا گفته ؟
+ باید از طرف جندالله هم سند بیارید که امتیازی نگرفتند.
بعد که میگوییم مغز مبارک را آکبند نگاه ندارید شاکی میشوید که شیوه گفتارت دوستانه نیست!
شما رفتی از منابع غیر رسمی اخبار آوردی و هنوز نفهمیدی در جاهایی مثل اینجا خبرهای کشکی و از در و دیوار = پشم.
یعنی گفته های شما مادامی که خبر از منابع رسمی نذاری = پشم .
پس دیگه بدتر شیرین جان! رسمن مزدور هستند.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
shirin (04-06-2014)
بحث سر هدف نیست.
بحث سر خواسته یا نخواسته هستش.
شما وقتی با میل و رضایت میری عضو گروهی میشی معنیش اینه که تمام اساسنامه و قوانین و ... اونها رو قبول کردی در نتیجه بعدن که گرفتند سرت رو بریدند حق ناله کردن نداری چون با علم به اینکه چه خطراتی در انتظارته رفتی .
نه آنارشی جان چی میگی هیچ امتیازی ندادن جیش العدل هم همین طوری کشکی دلش سوخته اون 4 تا رو ول کرده!!! اون یکی هم که اعدام کرده بود از دستشون در رفته.
من نمیفهمم برخی کاربران اینجا چرا مدام در حال خود پاره کنی هستند برای تقدیس چهره جمهوری اسلامی!!!!!
یا نوکر بی جیره و مواجب هستند! یا مزدور یا گاگول!!!! غیر از این 3 مورد امکان نداره کسی بخواد هر طور شده و به هر قیمتی ولی تخته کردن در خرد و Shutdown کردن مغز مبارک از جمهوری اسلامی و عملکردش دفاع کنه.
اگر مورد دیگه ای غیر از این 3 تا هست بگید ما هم روشن شیم!
الان اگر جیش العدلی که یکی از این 5 تا رو اعدام کرده امتیازی نگرفته دقیقن برای چی اون 4 تای دیگه رو آزاد کرده ؟
1 - دلشون سوخته!
2 - یک جلد کلام الله مجید اینا گرفتند کلی خوشحال شدند چون توی دهات خودشون قرآن پیدا نمیشه.
3 - به دار و دسته ریگی وحی نازل شده!
4 - خواب مرحوم ریگی رئیس سابقشون رو دیدند طرف توی خواب گفته ولشون کنید!
اگر بنا به گفته های جمهوری اسلامیه که ایران آزاد ترین کشور دنیاست :)))
شیرین جان حرفها میزنی ها! هدف افراد که مسئولیت عضویت رو توجیه نمیکنه!
شاید هدف یکی از تروریستهای 11 سپتامبر این بوده که ببینه هواپیما اگر بخوره توی برج چی میشه و خواسته تحقیق علمی بکنه! چیزی از تروریست بودنش کم میکنه ؟!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
shirin (04-06-2014)
به نظر من اینکه چهارسرباز رو آزاد کردن بدون گرفتن امتیازی منطقی تر به نظر میرسه. چون اول که اگر امتیازی گرفته بودن خودشون در بوق کرنا اعلام میکردن که از حکومت چه امتیازی گرفتن. واهمه ای ندارن برای مخفی کاری. دوم وقتی دیدند حکومت برای جان پرسنل خودش که دانایی فر بود ارزشی قایل نشد مطمینا برای نجات جان سرباز وظیفه هم نباید بهش امیدی داشت. سوم فکر کردن با آزاد کردن سربازها میتونه محبوبیت بیشتری کسب کنه و افکار عمومی رو نسبت به خودشون مثبت تر کنه. و چهره حکومت رو منفورتر نشون بده نزد افکار عمومی که هیچ تلاشی برای نجات سربازانش نکرد.
Nevermore (04-07-2014),sonixax (04-07-2014),undead_knight (04-07-2014),کافر_مقدس (04-08-2014)
sonixax (04-07-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)