آغازگر جُستار

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (09-26-2012),sonixax (09-26-2012),undead_knight (03-19-2013),Unknown (09-26-2012)
آغازگر جُستار

خوب بهترین راهکار عملی چیه بالاخره؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound

برای خودکشی؟ یا مرگ آرام؟
بیشتر این راههایی که برای خودکشی استفاده میشوند اشتباه هستند، و در اغلب موارد به ناقص شدن شدید شخص میانجامند. خوردن مواد شوینده که راه مورد پسند زنان جوان است ۹۰٪ مواقع کار نمیکند، و فقط باعث سوختگی بسیار شدید در ارگانهای داخلی و دستگاه گوارش میشود، به نحوی که طرف روزی هزار بار آرزوی مرگ میکند. هیچ دزی از داروهایی که همینطور بینسخه از داروخانه قابل تهیه است شما را نخواهد کشت، فقط باعث مصمویت شدید و بعد پروسه دردآور شستشو خواهد شد. سلاحهای گرم هم خیلی کمتر از آنچه مردم تصور میکنند جواب میدهند(کمی بیشتر از ۵۰٪)، خیلیها در لحظات آخر دستشان میلرزد و بجای مغز، مثلا به گردن خودشان شلیک میکنند، یا نیمی از صورتشان را متلاشی میکنند... پریدن از بلندی هم خیلی وقتها جواب نمیدهد، مواردی بوده که شخص از طبقهی یازدهم پریده و زنده مانده، بخصوص اگر در کشورهای پیشرفته زندگی میکنید و آمبولانسها در کمتر از پنج دقیقه به صحنه میرسند. روشن کردن ماشین در فضای بسته گویا مطمئنترین و کمدردترین راه برای خودکشیست. خلاصه انسان خیلی سگجانتر از آنست که با چنین کارهایی بمیرد، و بهتر است خودکشی نکنید، به قولی تنها چیزی که بدتر از زندگی در فلاکت است، مردن در آنست.
در مورد مرگ آرام، به گمانم روشی که در ایالات متحده آمریکا برای اعدام مورد استفاده است بهترین راه باشد.
ویرایش از سوی Mehrbod : 10-02-2012 در ساعت 08:33 PM
زنده باد زندگی!

درسته که شخصی که خودکشی کرده نیست که توصیف کنه میزاد دردشو ولی خیلیا هم هستن که خودکشی ناموفق داشتن و میتونن توصیف کنن اون روش چقدر درد داشته. مثلا خودکشی با استامینوفن من شنیدم خیلی درد داره و همچنین رگ زدن. خودکشی با اسلحه هم تسلط خیلی زیاد و اعصاب قوی میخواد. یه روش بدون درد خودکشی با گاز هست ولی باید خطر انفجار وجود نداشته باشه. خودکشی با داروهای خواب آور هم فکر میکنم بدون درد باشه. با قرص برنج و سم آرسنیک هم من شنیدم خودکشی خیلی دردناک هست.

حالا مقدارش رو نمیگم که بدآموزی داره اما اگر به میزان کافی استفاده بشه باعث hepatic encephalopathy و بعد کما و بعد هم مرگ میشه...پس دردی نداره!!! مگر اینکه طرف کمتر از مقدار لازم بخوره و بعد کارش به بیمارستان و NG washing و Charcol و تزریق N-acteyl cysteine و بعد هم عوارض کبدی بعدش بکشه....
آغازگر جُستار

سپاس از پاسخ دوستان. این پرسش هنوز برای من باقیست که چگونه می توان از بیدرد بودن یک مرگ مطمئن شد؟ شیرین گرامی به تجربه افرادی که خودکشی ناموفق داشته اند اشاره کردند. به نظر من این تجربه ها خیلی می تواند مفید باشد، اما بهرحال این افراد مراحل پایانی مرگ را نگذرانده اند.
البته این بیشتر جنبه شوخی دارد، اما به این فکر می کردم که از دید فرگشتی، آنهایی که در آخرین لحظات مرگ فوق العاده درد بکشند، شانس بقای کمتری در مقایسه با سایرین ندازند. پس تضمینی ندارد که آخرین لحظات مرگ بسیار دردناک نباشد!
جریان رویاهایی که در NDE گزارش می شود چیست؟ ممکن است این رویاها دردناک باشند؟
پ.ن. شاید دوستان تا الان خودشان متوجه شده باشد، من از آن آدمهایی هستم که از کودکی از سوزن آمپول بسیار می ترسیدم!

من جایی خوانده بودم که مغز پیش از مرگ هیچ دردی حس نمیکند، گویا میفهمد که به پایان خود رسیده.
از دید فرگشتیک که هیچ همبستگیای نیست، ولی از دید پیدانش (neuroscience) شاید چیزی باشد!
Instinct to Die | Serendip Studio
I found an interesting fact, which had been broadcasted by BBC. They say at the moment of dying, we feel good. When humans die, the beating of the heart stops which eventually ceases the blood flow into the brain. Then the brain perceives it as a sign of death. In response, the brain releases endorphins at maximum levels throughout the body. (4)
4. Percy203. “The Day I Died.” 21 June 2008. Youtube. 20 Feb. 2009. http://www.youtube.com/watch?v=j-sk2...eature=related.
endorphins دردکُشهای طبیعی هستند که هنگام زخمی شدن یا گریستن و .. در مغز آزاد میشوند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

1. اطمینان قطعی نمیتوان کسب کرد، زیرا تمام روشهای محاسبهی درد به شدت و از بنیاد مبتنی بر گمانهزنی یا قیاسی هستند(مثلا «درد خود را از یک تا ده طبقهبندی کن» یا «در قیاس با فلان درد، این درد چقدر بد است» و..). اما تقریبا بیهیچ تردیدی میدانیم که قطع ارتباط میان بخشهای گوناگون سیستم عصبی با مغز باعث پایان یافتن درد میشود.
2. بر همین مبنی میتوان گفت روشهایی که در آنها تحریک سیستم عصبی کم یا ناموجود است، یا به سرعت باعث از میان رفتن هوشیاری میشوند، یا به نحوی ارتباط بدن و مغز را قطع میکنند، طبیعتا فاقد درد خواهند بود.
3. خاموش شدن مغز که نمیدانم اما اگر درد از اندازهای خارج بشود بدن وارد شوک میشود و شخص میمیرد.
زنده باد زندگی!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)