دوستان شبه زبانشناس و عنوانگذاران جُستار:
برای من تبیین کنند ترول مگر واژهی فارسی است که تبدیل به اسم مصدر «ترولش» (!) میکنید؟ :) ها؟ :)
نمیفهمم چرا ایناندازه اصرار میکنید زبان پارسی را به آبگوشت هندواروپایی/سامی تبدیل کنید.
----

دوستان شبه زبانشناس و عنوانگذاران جُستار:
برای من تبیین کنند ترول مگر واژهی فارسی است که تبدیل به اسم مصدر «ترولش» (!) میکنید؟ :) ها؟ :)
نمیفهمم چرا ایناندازه اصرار میکنید زبان پارسی را به آبگوشت هندواروپایی/سامی تبدیل کنید.
----
sonixax (01-03-2014),undead_knight (01-03-2014)
آغازگر جُستار

نوشته اصلی از سوی Alice
نگر شما دربارهیِ پارسیگویی چیست؟ - برگ 9
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
شبه زبانشناس نامیده شدن از سوی بانویِ بیسوادی که نمیداند هتّا "بودن" چیست, یک جور compliment است (:
![]()
ویرایش از سوی Mehrbod : 01-03-2014 در ساعت 08:19 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

بیخود است بیسواد!
این پیک را من زمانیکه فرستادم به لغزش خودم پی بردم و آن را زدودم!
هرکسی هم هوده دارد که سخن خود را پس گرفته و نیازی به پروانهی
شما نیست.
مگر اینکه در بازگردانی دوستمان میلاد گرامی این پیک دوباره برگشته
باشد که اگر اینگونه است لینک آن را برایمان بفرستید.
---
ولی این چه پیوندی به جستار دارد؟ مثلا آمدید مچ من را بگیرید؟ :)
---
دیگر اینکه بنمایهی شما برای پایوری (اثبات) سخنتان اندکی مایهی
خندهمان شد! (به روباه میگویند شاهدت کیست میگوید دمم)
آغازگر جُستار

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

نه شما به آن پیک من پاسخ نداید، زودتر آنرا زدوده بودم.
ولی آخه این چه پیوندی به این جستار دارد؟ گمان نمیبرم
به این «آچمز شدن» شدن بگویند؛ شما در میان پیکهای
دیرین من جستوجو کردهاید و از من آتو گرفته اید و به این و
آن نشان میدهید...! (آنهم پیکی که من زدوده بودم) این
رفتار شما درست نیست.
چون من هیچ کجا ادعا نکرده ام که الههی هوش و خرد هستم
و هرگز لغزشی از من سر نمیزند؛ زمانی که من آن پیک را
مینوشتم سواد اندکی دربارهی زبان پارسی داشتم. دستکم
اکنون که چندی میگذرد به خودم دلاستوارم که در تراز "خودم"
آگاهی خوب بسنده ای از پارسیگ میدانم.
---
درباره واژهی «ترولش» من داوری را به خوانندگان جستار وامیگذارم.
(با پوزیش از سوی من پاسخی دریافت نخواهید کرد)

@Mehrbod
من خنگ و پلید و کودک و سبکسر!
شما اگر دروغ نمیگوئید و پیامهای ما همگی در دسترس است و آنرا نزدوده بودیم، آن پیامی را که به مهسا گفتی، همان را برای من لینک کن. (باشیدن)
ویرایش از سوی Alice : 02-02-2014 در ساعت 10:13 PM
آغازگر جُستار

—مزدک بامداد
sara (02-14-2014)

در واقع آن پیک را من دقایقی بعد از ارسال زدودم، اما چندی پیش در بازگردانی پیامهایم آنهم
بازگردانیده شد، بدون اینکه من بفهمم و آنرا بزدایم. بعدها شما از آن عکس گرفتید و به رخ من
کشیدید! و من تازه فهمیدم که پیک زداییدهی من در بازگردانی پیشین دوباره بالا آمده و من
فراموش کرده بودم آن را بزداییم. از همین رو به یکی از مدیران سپردم و برایم زدودند و دیگر برای
شما قابل دیدن نبودند! یعنی بار دومی که شما آنرا به رخ من میکشیدید، چنین پیامی وجود
نداشت و حرف من راست بود. در حقیقت، من در همان بار اول دقایقی پس از ارسال زدودم تا
بیشتر بررسی کنم و مطمئن شوم. ولی شوربختانه بدون اینکه مطلع باشم بالا آمد.
اینست که میگویم کارتان غیراخلافی بوده، چون من اصلا از وجود و بازگردانی چنین پیامی
مطلع نبودم!
---
پلید هم شما هستید، من هیچ کاری به کار کسی ندارم! مگر کسی روی اعصاب ما بالا و پائین
بپرد و بخواهد چهرهی ما را خراب و واروونه جلوه دهد. آنگاه زمانیست که به او نر و ماده میزنیم.!
ویرایش از سوی Alice : 02-03-2014 در ساعت 12:13 AM دلیل: توضیحات تکمیلی
undead_knight (02-03-2014)
آغازگر جُستار

—مزدک بامداد
Alice(02-03-2014),مزدك بامداد (02-03-2014)

هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)